keskiviikko 27. helmikuuta 2013

TJ 5

Wuhuu, femmat taulussa! Suhteellisen laimea wuhuu kuitenkin vielä tällä hetkellä, koska matkalle lähteminen on varmaan liian kova pala miun kropalle joka kerta. Viime keväänä, ennen vaihtoon lähtemistä sairastin pirullisen flunssan, jonka aikana kuume huiteli välillä jo 40:ssä astessa. Pääsin kuitenkin lähtemään vaihtoon terveenä, mutta siinä kahta-kolmea viikkoa ennen kotiinpaluuta sairastuin Sudburyssa. Sillonkin kuume kipitteli kivoissa lukemissa, mutta sain onneksi antibioottia, joka auttoi. Noh, nyt sitten taas kun on noin viikko reissun alkamiseen, niin yllätysyllätys paukahti kuumetta. ARGH.. 

Lauantaina oli valmistujaiset, jotka menikin sitten kivoissa merkeissä :) (Nii joo, mie siis sain kun sainkin fysioterapeutin paperit maanantaina 18.2.!! Jaiks, viimeinkin!!!) Sunnuntaina ei sitten hirveesti tarvinnukaan tehdä mitään ja illalla krapulan päälle iski migreeni (en tiiä kummalla oli huonompi tuuri: Jarilla, jolla oli pienimuotosen darran lisäksi kuumetta vai miulla, kun rapelon päälle iski tajuttoman päänsäryn/migreenin). Maanantaina menin sitten Jarin äidin luo moikkaamaan potilasta, kunnes lopulta se olinkin mie, joka siellä punkassa makas kuumeessa. Mamma haki kotiin ja pötkötin sitten lopun iltaa sohvalla tiukasti peittoon kapaloituneena. Sen verran olin tajuissani, että näin kuumemittarista lukeman 39,4 C. Kappas, ja tasan viikon päästä siitä hetkestä tarkotus ois istua lentokoneessa, kuinka houkuttelevaa!

Nyt alkaa lenssu jo hieman hellittämään, pitää vaan ottaa tosi iisisti viimeinen kokonainen päivä Kittteellä (en voi uskoa sitä vieläkään, vika päivä täällä piiiiitkään aikaan, en taho!). No, asiasta kissankäpälään, huomenna lähtee juna kohti Etelä-Suomea. Pari päivää siellä moikaten vielä iiiihania immeisiä (♥) ja maanantaina pitäis alkaa meidän reissu sitten ihan virallisesti. Peukut pystyyn, että molemmat tervehdytään kunnolla, jos ei huomiseen mennessä, niin edes maanantaihin mennessä! Ei nimittäin hirveesti tässä olossa tekis mieli matkustaa yli 20 tuntia toiselle mantereelle parin välilaskun kautta..

Ai niin joo, voisin vielä sen verran kerroskella kun tänne eksyin, että muutto on nyt saatu tehtyä. Tavarat on ripoteltu ympäri Kitteetä ja Jojensuun asunnon avaimet luovutettu. Sen verran fiksuja kuitenkin oltiin tässäkin asiassa, että luovutettiin avaimet jo viime viikolla ja tehtiin osoitteenmuutos voimaan vasta 1.3. alkaen, eli jotkut postit menee nyt alkuviikosta vielä Joensuun kämppään, mutta toivotaan, että vuokranantaja laittaa ne kiltisti postiin niin saadaan kivat viimeset laskut vielä maksettua.

Nytpä ei auta kun ottaa rennosti, yrittää nauttia vielä viimeisistä hetkistä kotonakotona ja pakata kamat. Seuraava postaus tuleekin sitten ehkä Aasian mantereelta tai jos tosi laiskaksi heittäydyn, niin vasta Australiasta! :D

Pysykää kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti