torstai 28. maaliskuuta 2013

Pikkupala Kiinaa



Heipsan!



Australiassa ollaan! Tai siis ollaan oltu jo viikko, mutta käytännön asioiden hoitaminen + löhöäminen on vieny voiton blogin päivittämisestä :D Tähän mennessä ollaan siis saatu avattua pankkitili, hommattu paikallinen puhelinliittymä, saatu nettipankki lukittua (hups..) haettu MediCare-korttia, avattu nettipankki ja etsitty autoa. Kaikki on menny suht sujuvasti ja helposti kun ollaan saatu hirmusesti apua majotuspaikasta :) Nyt lähinnä meinaa palaa proppu auton etsimisen kanssa, ja siinä onki menny jo pari päivää tässä.. Kyllähän niitä löytyy, mutta joko on liikaa kilometrejä, liian vanha, ei oo rekisterissä tms. Ehkä se vielä joskus löydetään!



Nyt kuitenkin kuvapläjäys Kiinasta, Guangzhousta. Hirveesti en ehkä jaksa kirjotella, mutta kuvat saa nyt puhua miun puolesta :) Osa kuvista on keskustasta, osa eläintarhasta ja osa sitten sieltä asuinalueelta, jossa saatiin majoittua Jarin kummin luona parisen viikkoa.


Jaaaaa sit alko reissu JNS-HKI :D

















IHANAIHANAIHANA!




















Kuvathan on kivasti sekaisessa järjestyksessä, mutta en jaksa välittää siitä nyt.

Kiinassa oli paljonpaljon ihmisiä, liikennettä ja hälinää. Mukava maa kokemuksena, mutta kyllä Australia voittaa ainakin miun mielestä :D Tässä vaan pikkumaistiainen Kiinasta, parin viikon aikana tuli otettua n. 600 kuvaa niin pikkasen on selaamista niissä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti