perjantai 19. huhtikuuta 2013

Ja vielääää..

Tsauu!

Ollaan nyt majoituttu pari viikkoa Underwoodissa, jossa meillä ei varsinaisesti oo ollu mahdollisuutta käyttää nettiä. On siellä langaton netti joo, mutta toinen paikan omistajista oli ladannu leffoja ja sarjoja netistä sellasta vauhtia jo ekoina netin "käyttöpäivinä" (kausi kestää siis kuukauden) jäljellä oli enää 20% niin eipä hirveesti viittiny käyttää sitä. Eli ihan siitä johtuen jälleen kerran pienimuotoista blogihiljaisuutta on ollut. Nyt kuitenkin jatkuuuuu! Tämmöstä etanavauhtia kun etenen, niin edelleen tulee Guangzhoun matskua aluksi, vaikka olin jo ihan varma, että pääsen siirtymään suoraan Hong Kongin kuviin :D

IKEA! Jossa myytiin siideriä! Ja Suomessa tehtyä näkkäriä! WAU :D
Käytiin kummastelemassa meininkiä yhdessä puistossa, jonne oli pystytetty kaikenlaisia ihmeellisiä koristeita :)







Käytiin myös Chen-suvun temppelissä, joka vaikutti ulkoa ehkä pikkasen karulta, mutta sisältä löyty kaikkea hirmu yksityiskohtaista koristelua.







Joo ei onnistuis miun kärsivällisyydellä..




Maan alla meni valtavia käytäviä, jonka varrella oli sitten kaikenlaisia kauppoja putiikkeja. Ja niitä valoja, joita koko maa oli täynnä.



No niiihh, nyt päästään jopa sinne Hong Kongin materiaaliin!! Terveellisellä alotuksella lähdetään :D

Jarin verisuoniystävällinen lounas :D



Käytiin Peakilla, mikä on taas kerran sellanen näköalatasanne, josta näkee Hong Kongin. Piikkasen jouduttiin jonottamaan ensin..


Mutta hyvät maisemathan sieltä sitte näkyi :) Aika sumuista siellä oli, mutta niinpä siellä taitaa olla aina.












Lapset pääs reissaamaan ominpäin, niin tottakai piti käydä leikkimässä tämmösessä pikku puistossa:



DISNEYLÄÄÄÄÄND!














Dodih, siinäpä Kiinan kuvat! Australiasta ois kiiivoja ja hienoja kuvia, mutta laitan niitä sitten kun seuraavan kerran pääsen langattoman netin ääreen. Yritän saada seuraavan postauksen tulemaan enneku lähdetään jatkamaan matkaa. Varmaan tiistaina alkaa meidän reppureissailu ja camping-elämä, koska lähdetään etenemään ja seikkailemaan kunnolla!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti