sunnuntai 12. tammikuuta 2014

SINGAPORE

Historiallahan on tapana toistaa itseään, eikös? Sen on pakko olla ainoa selitys siihen, että vähän niin kuin eksyin samoihin kauppoihin täällä Singaporessa kun noin puoltitoista vuotta sitten Torontossa ennen vaihdosta kotiinpalaamista (ei siitä voi olla oikeasti noin pitkä aika!). Nyt alkaa olla aika paljon pidempi reissu takana, mutta ideana sama: kotiinpaluu pitkästä aikaa eli loppurahat haisemaan! Singapore on tunnettu shoppailukaupunki, joten täällähän on pakko tarkistaa kauppojen tarjonta. Mitenkään kovinkaan paljoa tavaraa ei ole tarttunut matkaan, mutta sitäkin tyytyväisempi olen ostoksiin!

Eilen bongasin jollain halpismarkkinoilla kolme toppia, jollaisia oon ettiny jo pidempään. Kun on tottunu Thaimaan markkinoihin, niin Singaporen markkinat vaikutti yllättävän kalliilta aluksi, hintatasoon tottu kuitenkin yllättävän äkkiä. Markkinoilta löytää paljon kaikkea ihan turhaa krääsää ja monesti vaatteet on eurooppalaiseen makuun liian yliampuvia, mutta sieltä voi tehdä löytöjäkin :)Vasemman puolimmaisen ostin valkeana ja mustana ja hintaa jäi hintaa ehkä huimat 7 €/kpl. Oikean puolimmainen makso ehkä 10 € on oikeasti aika hieno livenä. Markkinoilta vaatteiden ostaminen on joskus aika arpapeliä, koska vaatteita ei välttämättä aina saa sovittaa päälle. Näitäkään en kokeillu, mutta tuurilla sattu suoraan sopivat koot :)

Sitten niihin vähän laadukkaampiin ostoksiin. Löysin La Senzan muistaakseni jo Sudburysta vaihdon aikaan, vaikka edelleen mietin, että voiko se liike oikeasti olla niin pienessä paikassa. No, joka tapauksessa Torontosta se löyty viimeistään. Liike myy naisten alusvaatteita ja suosittelen, jos haluaa kestäviä ja kauniita alusvaatteita! Ovat hiukkasen halvempia kuin Victoria's Secretin vastaavat tuotteet ja miusta jopa laadukkaampia. Kestävät pesun toisensa jälkeen, eikä tämä reissu ole saanut oikeastaan mitään näkyvää muutosta aiemmin ostamiini, vaikka ne on kokeneet kaikki halpis pesulat tässä parin kuukauden Aasuan reissulla, eikä todellakaan puhettakaan mistään pesupussien tai oikeiden pesulämpötilojen käytöstä :D Eli hyviä tuotteita, eikä kovin kalliita, tykkään!Ja sitten reissun ehdottomasti paras ostos, joka osaa saada tän tytön iloiseksi aina kun sen näkee. Kuullostaa niin materialistiselta sanoa, että ostos tekee miut iloiseksi, mutta tämä kaunotar on vaan niin ihana. 
Eli Michael Korsin large Speccio Harper totena. Aivan upea luonnossa ja tykkään siitä entistä enemmän parin päivän käytön jälkeen. Ihanan kätevä, keskellä on iso, korkea välitasku, joka jakaa laukun kahteen isoon osioon. Lisäksi useita pikkutaskuja, joissa tavarat saa järjestykseen. Vihdoin laukku, joka näyttää hyvältä, on laadukas ja mahduttaa sisäänsä paljon tavaraa! Plus että hopeaketjuilla koristettuja hihnoja voi myös käyttää kantokahvoina jos kyllästyy pitkiin hihnoihin. Mie oon niiiiin myyty. Yhdeksi ongelmaksi muodostu vaan laukun suomeen kuljettaminen, mutta sen oon jo ratkassu. Tai ainakin oon lähellä ratkaisua. Ehkä. Melkein ainakin.

Niin joo. On täällä ollu myös ihan kivoja rakennuksiakin, piti vaan esitellä tärkeimmät ensin.Ollaan siis lähinnä kävelty kävelemisen jälkeen kauppakeskuksissa ja kaduilla kattomassa paikkoja. Nyt menis sellanen thaikkulainen jalkahieronta, kiitoos!

Vielä siis muutama päivä täällä ja sitten kotia kohti! Enää ei hirveesti oo vara ostaa mitään, mutta eiköhän nää viimeset päivät saa kulumaan kahvitellessa ja vielä uusia paikkoja kiertäessä :)

Ps. pahoittelen kuvanlaatua, puhelimen kämera ei oo parhaimmasta päästä. 

Pps. Kerroinhan varmasti tarpeeksi selvästi, että uusi laukku on vienyt palan sydämestä? Se nukkuu yöt suojapussissa omalla penkillä ja päivät kiikkuu miun käsipuolessa kun koitan varjella sitä hulluilta aasialaista täpötäydessä metrossa. Olen siis hullu, mutta onnellinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti