perjantai 12. lokakuuta 2012

Lefkas part II

Jaaaa Lefkasin matkakuvat jatkuu!

Lefkasin saari on aika pikkunen, sen ympärysmitta on noin 100 km. Alunperin meillä oli tarkotuksena vuokrata auto ja ajella sillä ympäriinsä, mutta ihan hyvin persaus kesti skootterillakin ajelun! Tiet on siellä tosi mutkasia ja pieniä, joten välillä skootteri oli paljon kätevämpi menopeli. Ei siis vuokrattu mitään 50 cc skootteria vaan pikkusen tehokkaampia, jotka luokitellaan ilmeisesti jo moottoripyöriksi (öym, minen taaskaan tiiä mittään noista luokituksista, ihan sama kuhan se kulkee :D)
Ekalla viikolla vuokrattiin skootteri siis pariksi päiväksi ja ajeltiin sillä lähinnä lähivuorella ja käytiin parissa pikkusessa vuoristokylässä :)


Nidri vuorilta!


Näytetäänkö muka turisteilta??! Saatiin hienot Suomi-väreillä varustellut potat päähän :D

Käytiin myös lautalla lähisaarella, Meganisilla ja otettiin skootteri matkaan.
Meganisin saari oli aika hiljainen pikkusaari, josta löyty mukavia uimarantoja. Ajeltiin taas skootterilla ympäri saarta koko päivä (ja löydettiin yksi ylimääräinen kaveri, joka on alla olevassa kuvassa).

Sitten kuvaa vähän meidän hotellista, josta kirjoitin jo aiemmin. Avra on siis kahden tähden hotelli, joka on ihanalla sijainnilla ja hinta-laatu-suhteeltaan loistava :)


Okei, eihän se mikään hieno ulkoa ole, mutta sisältä silti siisti!Toisella lomaviikolla vuokrattiin pikkusen aiempaa isompi skootteri ja lähettiin sillä kiertämään koko saarta. Hotellin edustalla oleva ranta ei ehkä ole kaikista miellyttävin, koska siinä ei oikein ole hiekkaa vaan lähinnä pikkukiviä. Uimaan pystyy hyvin, mutta pohja ei ole kaikista paras. Monet sanoi, että Lefkasin länsiosasta löytyy kuulemma saaren parhaat hiekkarannat, eikä siihen oikein voinu väittää vastaankaan kun sinne pääsi. Mielettömän kirkasta, turkoosia vettä ja iiiiisoja aaltoja, nams :P
Lefkasista on vielä ainakin yksi postaus tulossa, koska kuvia on vielä paaaaljon varastossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti