keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Mie oon vielä elossaaa

Tämä "bloggaaja" kuuluu nyt tosiaan lainausmerkkeihin. Iiiisot pahoittelut siitä, etten ole kirjoittanut todella pitkään aikaan! On miulla siihen olevinaan syykin: dataverkon heikkous. Oon nyt ensimmäistä kertaa läppärillä netissä varmaan neljään kuukauteen! Viimeisimmän postauksen tein Perthista puhelimella ja voin kertoa, että miun kärsivällisyyttä ei oo tehty blogin kirjoittamiseen puhelimella ja tuolla datalla.

No missäs sitä nyt sitten ollaan kun pääsin koneelle? Uskokaa tai älkää, niin niinhän siinä kävi, että ollaan takaisin alkupisteessä, eli Brisbanessa! :D Eilen tultiin tänne Kurabyyn taas tuttujen suomalaisten luo asustelemaan, ja voi sitä onnellisuuden ja tyytyväisyyden määrää kun pääsi oikeaan taloon (ei hostelliin, ei telttaan, ei autoon), vaan taloon. Oli mahdollista laittaa huoneen ovi kiinni ja tietää, että sinne ei tule ihan ketä tahansa koputtelemaan. Ja voi elämä, ei oo ikinä aiemmin tuntunu niin hyvältä mönkiä puhtaisiin lakanoihin kun pääsi sänkyyn vetämään päikkärit. Ihan mahtavaa!! :D


Kuvamatskua on kamerassa ja koneella ehkä liiankin paljon, koska kilometrejä on tähän mennessä tullut melkein 25 000. Seitsemään kuukauteen. Ihan järjetöntä :D Perthistä lähtiessä mentiin etelärannikkoa pitkin kohti Adelaidea ja Melbournea ja sieltä sitten taas Sydneyn kautta Brisbaneen. En vaan suostu uskomaan, että ollaan oikeasti menty täysi kierros. Jossain vaiheessa koko Australia tuntu ihan loputtoman isolta ja suurelta, mutta Sydneystä lähtiessä navigaattoria vilkaistessa tuli aika kummallinen kiljaisu, että "ei oo totta, Brisbaneen on alle tonni!". Suomessa ollessa joku tuhat kilometriä autolla ajoa tuntu ihan järkyttävän pitkältä, mutta tässä maassa se ei ihan oikeasti ole yhtään mitään.

Nyt kun miulla on aikaa ja langaton netti käytössä, niin en voi enää keksiä tekosyitä, miksi en päivittäisi blogia. Ideana on, että teen postaus kerrallaan juttuja paikoista, joissa käytiin ja kerron omia mielipiteitäni paikoista.

Heitän nyt muutaman kuvan, jotta saatte pikkasen sneek peekia tulevasta:
















Eli lisää matskua tulossa piaaaaaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti