maanantai 8. kesäkuuta 2015

Booking

Phtui. No nyt on vähän saatu taas varailtua majoituksia ja voi jestas miten paljon hotellien vertaamiseen saa tuhlattua aikaa.. Itse varaan majoitukset yleensä agodalta tai booking.comista, mutta en ennenkuin oon tarkistanu tripadvisorista muiden matkailijoiden kommentteja. Tripadvisor on ihan huippu ja on mahtavaa, että niin monet jaksaa kommentoida sinne. Kerran varattiin majoitus paikasta, jota ei löytyny tripadvisorista ja sehän olikin sitten aivan kaamea. Eli se pelastaa monelta pahalta! Mutta syö siis tuhottomasti aikaa, jos haluaa vertailla hintoja, arvosteluja, sijaintia, ruokapaikkojen läheisyyttä ymsyms.

Jouluksi suunnataan siis Indonesiaan Gilien saarille. Saarilla ei ole lainkaan moottoriajoneuvoja, eli liikenteen mekkalan ei pitäisi pilata yöunia (tosin jonkinlainen moskeija siellä vissiin raikaa klo 4 aamulla ja kukot kiljuu keskellä yötä, eli korvatulpat matkaan). Ensin mennään Meno-nimiselle pikkusaarelle, joka on pienin Gilien saarista. Saaren voi vissiin kävellä ympäri suht nopeasti, koska kierrokselle tulee matkaa n. 6 km. Meno on hiljaisin saarista ja miulle passaa oikein hyvin hiljainen joulu palmun alla pötköttäen. Onnistuin tuntien ja taas tuntien penkomisen jälkeen löytämään bungalowimajoituksen, joka on rannalla. Isoimmat, aivan meren rannassa olevat bungalowit oli jo menny, joten joudutaan valitettavasti kävelemään se 50 m meidän möksästä biitsille :D
Joulun jälkeen matkataan viereiselle Trawangan-saarelle uudeksi vuodeksi. Trawangan on enemmän bilesaari, se on isompi ja enemmän ihmisiä. Sieltä ei saatu bungalowia meren läheltä, mutta bungalowi on kuitenkin varattuna. Eli joulu otetaan iisisti ja kerätään voimia uuden vuoden juhlia varten! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti