maanantai 23. heinäkuuta 2012

Loppuostoksia!

Lomalaisena on hyvä toivotella hyvät maanantait kaikille! Oon ollu lomalla jo kuukauden, mitäs ihmettä? Ja vielä ois 1,5 kuukautta jäljellä, ah autuutta. Harvemmin sitä tän mittasia lomia onkaan, mutta sanotaanko että odotan perjantaita jo aika reippaasti, koska yksin lomalla oleminen ei oo kovinkaan kivvaa.

Tänä aamuna iski joku mielenhäiriö ja kävin heti aamusta siivoamaan. Hermot meinaa mennä kissoista irtoavaan karvaan, koska sitä on iankaikkisesti kaikkialla, ainiaan. Tumman sohvan ostaminen viime vuonna oli hirmusen järkevää..

No mutta, vielä jotain Toronton ostoksista, koska en niitä aiemmin kuvannut kaikkia. Niin ja kuvaamisesta puheen ollen. Arvatkaas mitä kävi kameralle?? Viikon päästä lähtee kone kohti Etelä-Eurooppaa ja tän kamera hajos. Kele. Varmaan Ilosaarirock oli liikaa sille, koska nyt sillä saa lähes valkeita kuvia, joista ei erota kuvauksen alkuperäistä kohdetta. Jes. Pitäis varmaan kaivaa kuitit ja takuulaput tuolta jostain vaatekaapin syövereistä, jos siinä ois vaikka takuuta jäljellä (varmaan menny miun tuurilla eilen umpeen). Onneksi miehekkeeltä löyty kuitenkin kamera, jota lainasin törkeästi lupaa kysymättä.


Ensimmäisenä vuoron saa eka varsinainen ostos Torontosta eli Steve Maddenin nilkkurit. Ensin kun näin nämä, ajattelin, että ne on liian länkkärityyliset. Lähdin kaupasta pois, mutta kengät jäi kopsuttelemaan takaraivoon ja olin menossa jo ehkä puolessavälissä Eaton Centreä kun piti juosta takaisin liikeeseen kokeilemaan popoja (siinä vaiheessa sain juosta yksin, koska shoppailuseura ei jaksanut lähteä kävelemään takasin päin sellasta matkaa yksien kenkien takia..) Hyllystä löyty suoraan oikea koko ja heitin ylimääräisen miettimisen romukoppaan ja kiikutin kenkulit kassalle. Taisin poistua liikkeestä älyvapaan onnellisena, mikä tais muutenkin olla Toronton shoppailujen jälkeinen olotila lähes aina..







Ja niin kun aiemmin jo kerroin, niin kengät kärsi yllättävän vähän vahinkoa kokonaisena festariviikonloppuna. Pikkusen likaiset ne on edelleen, mutta ehkä putsailen ne sitten kun joskus jaksan.


Sitten vielä vähän loppuja shoppailuja:


Adidaksen verkkatakki, tais olla puoleen hintaan ja lähti matkaan n. 40$:ll' eli n. 30€:lla.

 


Garagen nätisti laskeutuva lörttötoppi, joka on oikeasti ihan kirkkaanvihreä, kuvassa näyttää tosi haalealta. Tämäkin oli tarjouksessa, hintaa oli ehkä 10€.

Garagesta ostin myös bikinit. Tarkoitus oli ostaa vain alaosa, mutta koska siellä oli uima-asuista "osta 2 ja saat toisen puoleen hintaan" - diili, niin tottakai lankesin ja ostin ylä- ja alaosan. Ne ei ehkä sovi toisiinsa täydellisesti, mutta tarvitsin alaosan, joka menee useimpien yläosien kanssa, siksi tummansininen. Mutta yläosa on ihana ja pääsee varmaankin aika kovaan käyttöön viikon päästä!



Minishortseja tulee käytettyä harvemmin, lähinnä rannalla tai auringonotossa, mutta silti näköjään ostin niitä parit, hups.. 


Ylemmät on Winnersista, hintaa n. 12€ ja alemmat Aeropostalesta, 15€.

Näistä Garagen shortseista tykkään kuitenkin eniten, koska ne on sen mittaiset, että niitä voi oikeasti käyttää missä vain, eikä tarttee pelätä persauksen vilkkumista:


Varmaan joku ostoksista jäi kuvaamatta ja esittelemättä, mutta eiköhän tässä ole jo tarpeeksi. Aika selvää on, että rahaa meni, mutta sehän on vaan rahaa?

Vielä viikon verran kiroilen luultavasti Suomen kesää, mutta jospa löydetään aurinko ja lämpö Lefkasilta, jonne tosiaan on lähtö ensi viikon maanantaina. Perjantaina lähdetään Helsinkiin, viikonloppu siellä ja maananantai-iltana sujahtaa kone kohti korkeuksia. Todennäköisesti Suomessa on koko kesän ainoat helteen sinä aikana kun oon muualla, joten nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti