torstai 19. heinäkuuta 2012

Rahareiät


Heippa!

Niinkun oon jo aiemminkin kirjottanu, niin Sudburyssa ollessa tuli ehkä säästettyä välillä vähän liikaakin. Tottakai sieltä tuli ostettua jotain, mutta odotin vaan Torontoa ja sen shoppailumahdollisuuksia, jotka on ehkä hieman laajemmat kun Supperissa. Torontossa laitoin siis tuhlaus-vaihteen päälle ja ostin, jos tykkäsin jostain. Tottakai joku järki piti pitää päässä, koska matkalaukkujen tila oli kuitenkin rajallinen. Hyvällä omallatunnolla sai kuitenkin törsätä, koska tietää, ettei ihan heti tule päästyä vastaavaan paikkaan! Läheskään kaikkia ostoksia en ole jaksanut kuvata, mutta joitain sentään.


Jo Sudburyssa oli liike nimeltä Winners. Siellä on myynnissä merkkituotteita laidasta laitaan, esim. Tommy Hilfigeria, DKNY:ta ja Guessia paljon halvemmalla kuin merkin omissa liikkeissä. Tuotteet on varmaan edellisestä sesongista, mutta silläpä ei oo miulle väliä. Myynnissä on käsi- ja matkalaukkuja, kosmetiikkaa, kenkiä, vaatteita, asusteita ym. Sudburyn Winnersistä ostin joitain kivoja paitoja, mutta Torontosta ostin esim. nämä Franco Sarton aurinkolasit, hintaa n. 17$. Noissa on jotenkin tosi hyvät linssit, koska ne kun heittää silmille niin tuntuu kun ois just saanu uudet, just sopivilla vahvuuksilla olevat rillit päälle (öh, viime tai toissavuonna kävin tarkastuttamassa näköni joo). Eikä siis tosiaankaan olleet kalliit!



Jo ekana Toronton shoppailupäivänä löysin loistavat Steve Maddenin nilkkurit, joista en näkyy ole ottanu kuvia. Etsin just sen tyylisiä ja siellä ne odotti minuu Town Shoesissa! Ne on konjakkiset nahkanilkkurit, joissa on aavistus länkkärityyliä. Ja ne oli ihan loistavat Ilosaarirockiin! Ei ehkä paras idea laittaa uusia nahkaisia aarteita jalkaan festareille, mutta hitto vie, en saanut yhtään rakkoa tai hiertymää ja niillä pysty mönkimään maastossa kun maastossa, ei haitannu pieni kuravelli eikä väentungos. Eikä niihin tullu sen pahempia kolhuja kolmen päivän aikana, joten hyvin kestivät menossa mukana :)




Yleensä en oo kovin merkkikeskeinen, paitsi urheiluvaatteissa katon merkkiä, koska tykkään laadukkaista ja kestävistä vaatteista. Muuten saatan ostella perusvaatteita esim. hooämmältä ja niiden kestävyys onkin joskus sitten asia erikseen. Nyt halusin kuitenkin ostaa kestävämpiä ja kalliimpia juttuja, jotka kestää enemmän aikaa ja on enemmän ajattomampia. Yleensä pihistelen ja ostan jotain halvempaa ja sitten marssin uudestaan kaupoille niiden halpisjuttujen hajotessa, enkä oikeasti säästä mitään.


En yleensä tykkää Guessista, koska usein ne on liian blingblingejä, eikä ollenkaan miun tyyliä. Esim. suurin osa Guessin laukuista on sellasia, etten käyttäis niitä. Nyt Guessilta tarttu kuitenkin mukaan pari kivaa juttua:

Hintaa tais olla huimat 30$ eli n. 22,5€
Sopivasti miun aiemmasta kellosta (aitoa turkkilaista DKNY:ta!) loppu patteri harjoittelun aikana, joten sain hyvän syyn etsiä uuden ajannäyttäjän (pattereitahan ei voi vaihtaa, ei?). Meinasin olla jo epätoivonen kun mistään ei löytyny sopivaa, ei kalliista eikä halvoista. Sitten bongasin tän ja ah, se oli rakkautta ensi näkemällä


Onhan se aika massiivinen, mutta ihana!

Huhuuuuu, edes-tuon-asteinen-rusketus, minne katosit??

MACilta löyty iiiiiihana kirkkaanpunainen mattahuulipuna!


Mitähän muuta sitä oikein tuli ostettua.. Ainakin muutama toppi, Adidaksen takki, bikinit ja shortseja. Kyllä sieltä löyty vaikka mitä mukavaa :)


Mutta sitten se elämää suurempi ihanuus.


Sydän melkein pakahtu kun näin uuden rakkauteni hyllyssä, mutta samaan aikaan lompakko huuti itkuvirttä. Olin päättäny, että nyt ostan jotain MK:lta, koska oon himoinnu Michael Korsin tuotteita jo vaikka kuinka kauan ja nyt päätin hemmotella itteeni. Noh, mopo ehkä hieman karkasi käsistä, mutta meninpä sitten onnellisena täyttä vauhtia päin puuta..




aah...




Jjep, se on laukku. Laukku, joka on aika paljon isompi laukku kun mitä miun piti ostaa. Mutta niin ihana ja ajaton! Ajattelin ensin siis ostaa ehkä jonkun kivan clutchin, mutta miun sydän oli jo tuolla laukussa. Ensin ihastuin, sitten vilkasin hintalappua, meinasin itkeä verta ja käänsin selän sille. Kiersin Korsin liikettä läpi ja tuskaillen koitin löytää jotain korvaavaa tuotetta, mutta ei. Pienen yllytyksen alla sorruin ja ajattelin, että perhana, miehän ostan tuon!! Kortinhöyläyksen aikana meinas tulla pieni hysteriakohtaus, mutta ai sitä tunnetta kun käveli Michael Korsin liikkeestä oma Hamilton kainalossaEn tiiä oonko koskaan ostanu mitään tuon hintaista, mutta ei kaduta yhtään! Nyt vaan oon supertarkka tuon laukun kanssa, ettei oman kodin pari pikkutuholaista saa sitä kynsiinsä, koska ne tykkää kovasti kaikesta nahkaisesta ja kerran sain sanoa hyvästit yhdelle vyölle kun se oli täynnä pikkuruisia hampaan- ja kynsienjälkiä.. Miun Hamilton, siihen ei kosketa!


Joko oon hehkuttanu Hamiltonia tarpeeksi, no en! Mutta sanotaanko vielä ihan lyhyesti vaan, että tuo laukku tekee asusta kun asusta tyylikkäämmän heti. Noita oli siellä siis ainakin mustina ja ruskeina, sekä hopea- että kultaketjuisina. Kovinkaan pitkään ei tarvinnu miettiä minkä otan, koska tykkään enemmän hopeasta koruissakin ja musta vaan sopii paremmin miulle. Ammms. En ees kerro paljon tuo makso, koska siellä varmaan jotkut miespuoliset lukijat sais sydänkohtauksen :D 

Rahat sain siis katoamaan aika helposti, mutta enpä jaksa välittää. Onpahan ainakin käyttötuotteita kaikki, mitä sieltä ostin. Mutta nyt pitää lähteä ulos nauttimaan tuosta harvinaisesta ilmiöstä, nimittäin auringonpaisteesta, se on moro!

4 kommenttia:

  1. Onpas ihania ostoksia :) Kengista olisi kiva saada kuvaa joskus! Tuo uusi kellokin on upea. Btw, patterit voi kellosta vaihtaa, mutta se pitaa yleensa vieda kellosepalle ja usein on halvempaa vain ostaa uusi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin toki voi patterit vaihtaa, mutta en vaan vielä ole saanut aikaiseksi viedä sitä liikeeseen :) Yritän kuvailla kengät ensi viikolla!

      Poista
  2. nainen!!!! :D

    meille ei ole kukaan koko kesän aikana maininnut koko Winnerssistä. tiistaina sitten meidän töistä kokki kertoi, ja oltiin MITÄÄÄÄ kun kukaan ei ollut kertonut :D Argh!! pitää viimeistään ensviikolla ottaa suunnaksi siis se... Ihan harmittaa. :D

    Mun Guessin rannekoru on just tuota samaa sarjaa ;)

    Ja tuo Hamilton! You must be joking! Just tuon mä oon halunnut, Totena (mitä kokoa tuo sun on?). Ajattelitko, oliko itse merkin liikkeessä saman hintaista, kuin esim. Macyssä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooouuuu!! Winners näyttää ulkoa jotenkin ns. perushalpakaupalta, miekin jaksoin raahautua sinne vasta joskus harjoittelun puolivälissä ja yllätyin, millaista tavaraa siellä on! Marsmars sinne nytheti :D Varaudu vararikkoon.

      Mietin Hamiltonia totena, mutta miulla harvemmin on paljon tavaraa mukana, joten satchel riitti :) Macy'ssä en käynyt koko reissun aikana, hupsista.. Olihan se hintava tuokin, mutta kerran se vaan kirpas!

      Poista