sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Bye bye Sudbury

Huomenta!

Tajusin, että en ole tainnut tehdä minkäänlaista esittelyä Suomi-kodin tiloista. Tää onkin ehkä paras vaihe esitellä tiloja kun harjoittelu loppu jo (se oikeesti loppu jo, en käsitä!), mutta laitan nyt silti joitain kuvia tänne.


Nämä kuvat on siis Suomi-kodin puolelta sisääntuloaulasta. 

  Käytävillä on kokolattiamatot, mitä mie ihmettelin jo harjoittelun alussa. Miun mielestä ne on aika epähygieeniset ja ne tuo jotenkin tunkkaisuuden tunteen noille käytäville.. No, onneksi niitä ei sentään ole ihan joka paikassa.


 Lauantai meni lähinnä pakkaamisessa ja auringonotossa. Vähän turhankin laiska juhannus siis :D

Meneehän se juhannus näinkin.. :D
 Ensi viikon aikana blogi luultavasti pitää mykkäkoulua, koska tämä tyttö suuntaa huomisaamuna kohti Torontoa ja pomppii siellä reilun viikon verran!! Ainakin toivon, että miulla ei oo aikaa istua koneella siellä :D Reilu viikko siis Torontossa ja 3.7. nousee paluulento kohti Suomea. Siis enää 9 päivää Kanadassa, A-P-U-A!!

"Toronto on Kanadan suurin kaupunki ja Ontarion provinssin pääkaupunki. Kaupungissa asuu noin 2,5 miljoonaa ihmistä ja Suur-Toronton alueella noin 5,1 miljoonaa ihmistä (2006). Noin kolmasosa Kanadan väestöstä asuu viiden tunnin ajomatkan säteellä Torontosta ja suunnilleen yksi kuudesosa kaikista kanadalaisista työpaikoista on kaupungin rajojen sisäpuolella." (Wikipedia)

Peukut pystyssä, että en oo ihan täysin vararikossa Toronton jälkeen (no enpä varmaan oo joo) ja että pääsen turvallisesti takaisin Suomen pinnalle. Ihanaa päästä kottiin omien ukkeleiden luo ja nähdä kaikkia ihmisiä neljännesvuoden tauon jälkeen!! Varautukaa väsyneeseen, hieman mökkihöperöityneeseen ja ihmisriippuvaiseen Jennaan, kohta nähdään!! ♥ 

2 kommenttia: