perjantai 1. kesäkuuta 2012

Häätö?

Apuva. Joo, inhimillisiä virheitä sattuu, mutta täällä niitä tuntuu tapahtuvan ihan jatkuvasti.

Yleensä oon ihminen, joka joustaa ja välillä miulla palaa hermot itteeni kun suostun kaikkeen, enkä osaa sanoa ei. Nyt on taas pieni kiva soppa täällä, mutta tällä kertaa pidän pääni...

Majatalon huoneen piti olla varattu miulle maanantaihin 25.6. asti. Joku halusi varata koko Majatalon yläkerran juhannusyöksi ja tarvitsee kaikki 4 huonetta. Varaajalle oli sanottu, ettei kaikkia huoneita voi saada, koska mie olen yhdessä niistä. Varauksista huolehtiva henkilö kuitenkin vaihtui tässä välissä ja nyt siellä on uusi ihminen toimistolla vastaamassa näistä asioista. Uudelle ihmiselle oli sanottu, että mie oon siellä maanantaihin asti. Tänään sain kuitenkin tietää, että tää sama uusi työntekijä on onnistunu buukkaamaan miun huoneen 23.-24.6. väliseksi yöksi, koska luuli, että mie lähden jo 22.päivä. Aha, kiva! 

Siis ihan oikeasti. Virheitä sattuu ja tiedän itsekin millaista on olla se uusi ihminen töissä ja ei oo kivaa jos ja kun tekee virheitä, mutta nyt kyllä ketuttaa. En halua mennä kenenkään nurkkiin asumaan pariksi päiväksi ja miulla on ihan järkyttävän paljon matkatavaraakin, joita en aio käydä roudaamaan muualle yöksi tai kahdeksi. Tällä kertaa en siis prkl anna periksi!! (hahah, tuleepa kiva juhannus Majatalolla kun se on täynnä ihmisiä, jotka luultavasti ajattelevat, että onpa ääliö kun ei voinu lähteä pois..)

Voin mie sieltä tietysti mennä hotelliin niiksi pariksi yöksi, jos joku muu maksaa sen, mutta toisen nurkkiin en taho enkä suostu menemään, koska miun varaus on tehty jo maaliskuussa!

Saanko mie tulla jo takas Suomeen? Tarviin varmaan jotain hermolomaa tän reissun jälkeen.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti