torstai 21. kesäkuuta 2012

Mixed up

Heipsan! Sekava postaus tulossa, pahoittelen.

Joskus otin ylityötunteja harjoittelusta vapaaksi iltapäivällä ja lähdettiin käymään jossain päin keskustaa. En ollut aiemmin ollu liikkeellä arkipäivänä siinä klo 13-14 aikaan, joten en ollut tätäkään aiemmin nähnyt. Koulun edessä menee siis tie ja sillä tiellä tarpoo sitten tuohon aikaan pari aikuista huomioliiveissä ja pieni stop-kyltti kädessä, saattamassa lapsia turvallisesti tien yli. Onhan se turvallisuuden kannalta hyvä juttu, koska siinä kohdassa jotkut ajaa aika kovaa, mutta kyllä se silti pisti vähän hymähtelemään kun koko liikenne seisoo ja muutamat taaperot vaappuu tien yli. Tuollasta näkee ehkä jossain leffoissa :D Toinen niistä aikuisista oli sellanen hellyyttävä vanha pappa! (ja kuviahan miulla ei oo, papasta ois kyllä pitäny saada kuva!)

 Kuten oon jo aiemmin maininnut, niin joissain asioissa Kanada on ehkä vähän vanhanaikainen. Kodinkoneiden kummallisuuksien lisäksi ihmiset käyttää täällä shekkejä. Siis ihan normaalien pankkiasioiden hoitoon käytetään shekkejä. Kyllä mie nyt ymmärrän, että shekki on hienompi tapa antaa esim. isompia summia lahjaksi tai stipendiksi tai jotain kuin käteinen, mutta että arkipäivän asioissa käytetään shekkejä ja shekkivihkoja. Hassua :D


Miten nii käytetty väriaineita?

Oon yrittänyt olla säästäväinen täällä ollessani ja mielestäni oon onnistunut siinä ihan hyvin. Välillä on tullut oltua ehkä turhankin pihi, mutta minkäs teet kun saa päähänpinttymän jostain! Oon antanut itselleni luvan tuhlata sitten Torontossa, koska siellä on varmasti paljon enemmän ostettavaa kun täällä Sudburyssa. Eilen kävin kuitenkin tuossa lähiapteekissa, koska taas pitää värjätä hiukset (mitä himputtia tuossa vedessä on kun tuntuu, että koko ajan on juurikasvua?!?).


Mietin siellä varmaan vartin, että ostanko meikinpoistoainetta vai en (oikeasti tarviisin sitä, mutta päähänpinttymä huutaa että "kituuta sillä jäljelläolevalla loppuaika, laita se riittämään!!"), mutta sitten löysin tekokynnet, jotka nappasin sen kummempia miettimättä matkaan. Nää kynnethän makso siis kaks kertaa sen mitä se meikinpoistoaine ois maksanu ja nehän oli niin välttämätön ostos! Mutta meikinpoistoaine jäi  hyllyyn ja nyt saan villit kynnet Ilosaarirockiin :D Paketissa lukee, että kynsien pitäis kestää paikallaan viikon verran, mutta saa nähdä monta on tallella edes ensimmäisen rokkailupäivän jälkeen. Ihana Ilosaari, tule jo!!



Waterproof, niin varmaan joo. Ainoo eyeliner, joka oikeesti kestää vettäkin, on Isadoran. Maksaahan se enemmän, mutta ainakin se sentään kestää paremmin. Säästin taas ja ostin halvemman, olevinaan vedenkestävän eyelinerin ja kylläpä tuli loistava lopputulos! :D


 Pyrin siis vähentämään laukkujen painoa sillä, että jätän jokaikisen tavaran/purkin/vaatteen ennen lähtöä Kanadaan, koska ihan turhaan mie raahaan jotain hiuslakkapulloa ym. Suomeen kun kotona on kuitenkin sitä ja laukkujen paino menee muutenkin jo varmasti yli. Tänään aloitinkin projektin nimeltä pakkaaminen. Ah, ihanaa, rakastan pakkaamista!! Eli siis en. Sain toiseen pikkulaukkuun survottua kevyttoppatakin, pipon ja lapaset (joita kaikkia käytin siis huimat kaksi kertaa maaliskuun lopussa. Varsinainen järjen riemuvoitto ottaa ne mukaan..), jotain tuliaisia ja isomman viemisen kakkososan, joka syökin suurimman osan koko laukusta. Vetoketjut meni kiinni aika naftisti, mutta nyt se on kiinni, eikä sitä kannata varmaan käydä aukomaan kun vasta Suomessa (tulee muuten kivaa kun Jari tuut hakemaan ne juttus kentältä, pitää pikkusen purkaa miun viritelmiä ennenku saadaan siun tavaras pois.. :D)

Aloitin matkalaukun keventämisoperaation eilen ihan tiedostamattani. Ne caprit, joita ompelin jo aiemmin kasaan, on nyt hylättävä Kanadaan. Ne repes takasauman kohdalta niin pahasti, että ei oikein kannata käydä enää ompelemaan niitä kasaan (onneks ne repes Majatalossa ollessani, eikä kesken työpäivän. Innostuksessani istuin hieman liian vauhdikkaasti tutkimaan noita kynsijuttuja ja ennenku huomasinkaan niin olin kirjaimellisesti persaukinen)

Mummelit sanoo, että oon laihtunu viime viikon aikana, niin pitäähän lähteneet kilot ottaa takasin ennen lähtöä! Kerta laukusta velotetaan ylikilojen mukaan, eikä saa alennusta vaikka ois tämmönen hukkapätkä niinku mie, niin perhana, herkutellaan nyt sitten :)




Niin siitä säästämisestä puheenollen. Eihän Kreikan matkaa lasketa tuhlaamiseksi? Äsken lähti tililtä matkan loppumaksu, meinas kirpasta. No, 39 päivän päästä ei enää mietitä mania vaan otetaan iiiiiiisistiiiiii ;)

Ps. Huomenna tokavika harkkapäivä, saako jo tuulettaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti