tiistai 19. kesäkuuta 2012

The last week

Nonih, nyt se on täällä! Ihan suoraan sanottuna on tätä odotettukin. Eli viimeinen harjoitteluviikko.

12,5 viikkoa Kanadassa takana, enää viimeinen viikko Sudburyssa ja viikon verran Torontossa ja sitten mie mänen kottiin! Kotiinpääsyä on tullut odotettua aika paljon, mutta silti on tavallaan omituista ajatella, että enää kaksi viikkoa Kanadassa. Kohta pitää ruveta jo pakkaamaan, koska Suomeen pitäis viedä sellanen astetta isompi vieminen ja joudun sommittelemaan ja asettelemaan sitä jonkin verran matkalaukkuun (tai siis asettelen siis kaikki muut tavarat sen miten saan ne sinne survottua ja tungettua)



Luulen, että miulta menee koko kesä aika ohi, koska heinäkuussa on niin paljon kaikkea, että se menee varmaan hirveetä vauhtia. Tullessa ehdin olla huimat pari päivää kotona kun sitten onkin jo yhteissynttäribileet (joista en varmaan selviä hengissä), seuraavana viikonloppuna on Ilosaarirock (sieltäkään ei varmaan hyvin hyvinvoivana ja hehkeänä lähdetä), sitten mökille keräämään itteään kokoon ja sitten seuraavalla viikolla ehkä loppuviikosta suunta Helsinkiin ja maanantaina Lefkasille. JAIKS. Sieltä tultua onkin jo elokuun puoliväli, enää kaksi viikkoa lomaa ja sitten taas harjoitteluun. Ei-voi-olla-totta.


Niin ja tajusin aamulla, että hiphei, miullahan on kohta kesäloma!! Harkkapäivät menee vaan niin hitaasti nyt... Ainahan viimeiset päivät ennen lomaa tuntuu matelehtivan kun koko ajan on mielessä "perjantai tuletuletule jo!!", mutta nyt päivät menee hitaasti myös siksi, että ei oikein ole tekemistä. En voi pitää viimeistä allasjumppaa, koska antibioottikuuri jatkuu vielä ja oon supertarkka ja -varovainen, etten saa mitään jälkitautia. En voi myöskään mennä vielä hoivakodille, joten päivät menee toimistossa nököttäessä. Ja perhana, koko viime viikon oli oikein lämmintä ja mie makasin sängynpohjalla ja yritin selvitä seuraavaan päivään. Nyt kun ois illat vapaita vaikka auringonottoon, niin on tulossa ukkosta. Tasan menee taas ilimat, suakeli..



 Ja nyt mietin, että mitähän ihmettä sitä tekis illan. Oon tottunu käymään illalla salilla tai juoksemassa, mutta eipä nyt oikein viiti lähteä liikkumaan ja ulkona tuulee kylmästo. En osaa olla kun ei oo tekemistä! Mikä liikuntariippuvuus??!?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti