torstai 22. maaliskuuta 2012

Apuva!!

Viimeset tunnit Joensuussa. Huhhuh. Pitkin aamua oon pakannu vielä viimeisiä tavaroita ja erityisesti tuskaillut sitä, että miten tuota tavaraa voi olla niin paljon lähdössä mukaan, vaikka oon karsinut ja karsinut ja karsinut sitä.

Sain ihmeen kaupalla survottua käsimatkatavaralaukun ison matkalaukun sisään, ei nimittäin tee mieli kampeutua junaan ison ja pienen matkalaukun sekä ehkä käsilaukun kanssa. Nyt on vaan ongelmana se, että miten ihmeessä saan tuon tonnikeijulaukun sinne junaan ja sieltä pois?? Yritin siis ottaa mahdollisimman vähän vaatteita ym. mukaan, mutta esim. hygieniatuotteet tuo yllättävän paljon painoa lisää. (Ja miten ihmeessä voi yksi läppäri painaa niin pirusti??? Vanhahan se on, mutta jos käsimatkatavaralaukussa ei ole mitään muuta kuin läppäri, niin laukku + läppäri painaa yhteensä jo yli 5 kg. Kiva.)

Menen siis tänään junalla Helsinkiin, olen yön siellä ja suuntaan aikaisin aamulla lentokentälle. Ai niin joo. Kivan asian huomasin kun katselin Helsinki-Vantaan -nettisivuja. Lentoyhtiöllä, jolla menen, ei ole lähtöselvitystiskiä kentällä. Reissu alkaa siis kivalla seikkailulla heti aamulla kun selvittelen, että miten lähtöselvitysautomaatti toimii :D

Fiilikset on harvinaisen ristiriitaisia. Aiemmin matkaa on odottanut innolla eikä malttanut oottaa, että pääsee lähtemään. Nyt kuitenkin alkaa pieni pelko jyskyttämään takaraivossa kun tajuaa, että pitäis omine nokkine sooloilla Torontoon asti. Ei lentämisessä mitään, mutta lähtöselvitys ja tavara-asiat mietityttää. Eikä asiaa helpota yhtään se tieto, että tulen olemaan Euroopan kolmanneksi vilkkaimmalla kentällä perjantaina puolenpäivän aikoihin. Jaiks.

Blogin puolella saattaa olla nyt pari päivää aika hiljaista, mutta yritän päästä kertoilemaan tapahtumista heti kun mahdollista!

Nyt lähden selvittämään vielä yhden vakuutusasian ja jatkan turhautumista matkatavaroiden kanssa. Seuraavan kerran kun kirjoitan, niin olen luultavasti Pohjois-Ameriiiiiiikassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti