keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

It's getting hot hot hotter than hell

Hengissä ollaan! Hiljaiselo blogin puolella on johtunut yksinkertaisesti siitä, että flunssa otti sittenkin yliotteen..

Torstai ja perjantai meni terveen tuntuisena, joten perjantaina tuli sitten lähdettyä sovitusti tyttöjen kanssa ulos. Ajattelin, että otan iisisti, niin uskallan lähteä. Käytiin siis kattomassa Reckless Loven keikka Kerubissa ja ah, minkä keikan ne taas veti! Loistava keikka ja loistava loppuilta!

Lauantainakaan ei sitten ollut sen kuumeisempi olo. Sunnuntaina rupesi vähän nousemaan lämpöä ja kirosin aika raskaasti, sillä tarkoitushan oli lähteä nyt torstaina Torontoon. Noh, keikan "jälkilämmöt" nousikin sitten kirjaimellisesti hotiksi maanantaina kun lämpö pomppas 40 asteeseen. Ei hirveesti pystynyt harmittelemaan sitä, että lähtö viivästyy taas, sillä ei hirveästi ole jaksanut/pystynyt ajattelemaan yhtään mitään. Mutta eipä siis voi mitään, lähtö viivästyi taas, mutta ei kyllä ole mitään järkeä lähteä sairaanakaan matkustelemaan.

Voisin siis olla tällä hetkellä matkalla Helsinkiin ja nousta aamulla lentokoneeseen. Mutta ei, koomailen kotona ja odottelen tervehtymistä. Niin monta mutkaa ja ylimääräistä ympyrää on tullut kierrettyä koko vaihtoasian kanssa, että sairastuminen on kyllä yksi viimesistä asioista, joita toivoin tapahtuvaksi. Mutta ehkäpä se tästä, toivotaan, että pääsisin ensi viikolla lähtemään!


ps. onneksi kivojakin asioita on tapahtunut välissä :)

pps. illan piristyksenä uusi Simon's Cat-video!

2 kommenttia:

  1. Voi Jenska :/ parane pian! ihme että tuollasen taudin iski kun kuitenki oltiin kaikki niin rauhassa pe ilta :D :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan se iisisti ottaminen tais jäädäkin vain ajatuksen tasolle .. :D No mutta oli ainakin huippu ilta!

      Poista