maanantai 5. maaliskuuta 2012

JAIKS!

No nyt se sitten tuli!! En pysty käsittämään.. Työlupa siis tuli sähköpostiin tänään klo 17 jälkeen. Olin siinä käsityksessä, että työlupa tulee postin kautta ja kun tämän päivän postissa sitä ei näkynyt, niin luulin, ettei sitä näy vielä moneen päivään. Kun sitten avasin sähköpostin, tippui leuka varmaan lattiaan asti pyörimään kissankarvojen sekaan.


No, lupa siis tuli ja heti lähti pikainen soitto yhdelle ohjaajalleni, joka on tällä hetkellä käymässä Suomessa. Olen siis menossa ensin Torontoon ohjaajani sukulaisen luo, missä minulle näytetään hieman paikkoja (esim. Niagaran putouksista on ollut puhetta) ja esitellään paikallisia tapoja ym. Parin päivän jälkeen hyppään bussiin ja lähden kohti varsinaista harjoittelupaikkaa. Ohjaajani sukulainen on kuitenkin tällä hetkellä työmatkalla ja palaa vasta ensi viikolla Torontoon. En siis pääse lähtemään ennen ensi viikkoa, mutta hyvä niin, sillä muutama ei-niin-mukava muuttuja on taas hypännyt peliin. Olen kaiken lisäksi hieman flunssassa itse tällä hetkellä, joten hyvä hieman parannella tätä ennen lähtöä.


Sähköpostit viuhuu ja toivottavasti saan tällä viikolla tietää varsinaisen lähtöpäivän. Tarkoituksena on tällä hetkellä, että lähden kohti Torontoa joko 15. tai 16. päivä ja aloitan harjoittelun 19. päivä. Hui. 


Pysy kanavalla, lisää tekstiä tulossa kunhan ehdin kirjoittamaan!

3 kommenttia:

  1. jaatko torontoon tekemaan harjottelun?
    jos jos...niin tuuhan kahville etta paasee harjottamaan suomen kielta :D mikali kiinnostaa, ei paineita :D
    olen asunnu taalla kolome vuotta, ikaa 25 ja pari kesaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En jää Torontoon, vaan jatkan sieltä Sudburyyn. Katsotaan miten tiukka aikataulu on Torontossa, siellä on varmasti paljon katsottavaa ja ihmeteltävää!

      Poista
  2. on todellakin, vielakin loytyy paikkoja/juttuja jossa en oo kaynny vaikka useamman vuoden taalla jo ollut. Toivottavasti saa on silloin kiva kun tuut :) Jaan kuitenkin seuraamaan blogiasi :) :)
    Tervetuloa :) :)

    VastaaPoista