lauantai 17. maaliskuuta 2012

The gig

Pitäähän se tehdä yksi postaus Reckless Loven keikasta. Viikkohan siitä jo on, mutta fiilis pysyy mielessä edelleen :D

Ennen en oikein edes välittänyt kyseisestä bändistä. Hot-biisi oli sellainen iloinen kesäbiisi, mutta radiosoitossa olleiden kappaleiden lisäksi yhteen muu materiaali oli ihan pimennossa. Kunnes sitten viime syksynä viisi fysioterapiaopiskelijaa sai mahtavan idean lähteä risteilylle... Katsottiin kaikille sopivat päivät reissuun ja Baltic Princessin viihdekalenterin vaihtoehtoina oli keskiviikolle seniorisenssit ja torstaille Reckless Love. Hmm, tosi hankala oli valita. Emme siis lähteneet bändin takia sinne, se vain sattui olemaan siellä juuri silloin. 

Lähdettiin reissuun, päästiin Helsinkiin ja jopa laivaan. Mietittiin jopa ettei mentäisi katsomaan keikkaa, mutta kun se alkoi, päätettiin sittenkin jäädä ja siirryttiin norkoilemaan lavan lähettyville. Ja kuinkas sitten kävikään... Bändi veti niin hyvällä energialla, että se tarttui pakostakin! Yhtäkkiä tunnelma pomppasi kattoon ja meni rytinällä siitä läpi. Tuloksena ihan mahtava ilta.

Joten kun sama bändi tuli Joensuuhun, pakkohan sitä oli mennä katsomaan. Koottiin sama perusporukka kasaan ja bileet pystyyn!

                              Todelliset mitä-jääkaapista-löytyy -shotit!


                                                         My girls!


 Ehkä ainoa suht tarkka kuva keikalta (syytän kameraa muiden kuvien huonosta laadusta, itsehän siis istuin nurkassa hiljaa paikallaan koko keikan ajan)

                  Me saatiin taas kapula! Kaksi keikkaa & kaksi kapulaa!


                                                            Jotenkin eksyttiin.
                     Ei me mitään nimmareita haluttu. Joo ei sellasia.
 Hmmjoooo. Mitä ihmettä miun naamalle tapahtuu kun vieressä seisoo bändin jäsen? Vois tottakai olla edustavampi, mutta naamalla on oma tahto. Hmph.Viimeiset kaksi kuvaa onkin lähes ainoat kuvat loppuillasta Nightissa. Ehkä ihan hyvä, ettei todistusmateriaalia ole tämän enempää, HessuMaxx nimittäin yllytti meidät laulamaan kaksi kertaa karaokea ja sekös kuulosti vallan upealta! Ei ollut ehkä maailman fiksuin idea lähteä ulos kun on ollut flunssassa pitkin viikkoa, mutta en kyllä kadu. Kiitos vielä tytöt ja tottakai Reckless Love illasta!


Ai niin, tämänhän piti olla vaihtoblogi. Joo no, tällä hetkellä tilanne on se, että saatan päästä lähtemään ensi viikolla. Odottelen soittoa ohjaajaltani ja varmistusta vielä lähtöpäivään. Olo on jo terveempi ja toivon kovasti, ettei se muutu enää yhtään huonompaan suuntaan. Nyt kun pystyy jo ajattelemaan ilman että iso flunssamörkö sumentaa ajatuksia, alkaa ajatukset siirtymään kovasti Kanadan suuntaan..

1 kommentti:

  1. hehhehe, ihanat myö! ja ihana kun on joka kuvassa huulet ja silmät samaa sävyä :D

    Mut näin jälkeenpäin voi kai sanoa että ehkä tuo Reckless Love oli ihan oikee valinta. Vaikka sillon kyllä harmitti kun seniorisenssit meni sivu suun.

    VastaaPoista