tiistai 20. maaliskuuta 2012

Liput


Tämän päivän ohjelmassa oli lentolippujen tilaaminen, joka ei ollutkaan ihan niin yksinkertaista kuin luulin. Aloitin aamulla lentojen katselemisen ja muutamia sopivia vaihtoehtoja löysinkin. Jäin kuitenkin miettimään sitä, että haluanko lentää Lontoon vai Frankfurtin kautta. Aikani pähkäiltyä päätin, että otan lennot Lontoon kautta, sillä niissä oli enemmän aikaa lentojen välillä. Ei tee mieli ravata tyyliin pää kainalossa äkkiä paikasta toiseen kun kentillä on kuitenkin kokoa, eivätkä ne ole entudestaan tuttuja. Ilmeisesti pohdin asiaa liiankin pitkään, sillä kun rupesin varaamaan lentoja, yhtäkkiä ne olivatkin täynnä!


Alkoi jo toivo hiipua kun mistään kautta ei tuntunut löytyvän enää yhtään vapaita paikkoja perjantaille, katsoi sitten Lontoon tai Frankfurtin kautta meneviä. Hermohan siinä taas paloi ja pakko oli pitää jo ruokatauko välissä. Ei, tauko ei auttanut, vaan edelleen yhtiöiden sivuilla silmille hyppäsi ainoastaan "Lennolla ei ole enää vapaita paikkoja. Ole hyvä ja katso uudestaan". Jossain välissä jo innostuin kun olin valinnut lennot niin pääsin täyttämään matkustustietoja. Kun sitten sain ne täytettyä, niin kappas kun yhtäkkiä kone oli sittenkin jo täynnä. Argh. Vapaana oli kyllä joitain paikkoja, mutta niissä hinta oli ihan liian korkealla tai välilaskuja oli useampia (edelleen mielessä on se Pasila-Joensuu -junaseikkailu, niin ei kiitos monelle välilaskulle).


Aikani taisteltuani löysin ihmeen kaupalla vapaat paikat suht sopiville lennoille! Paluumatkalla on hieman tiukka vaihtoväli, mutta eipä ollut vaihtoehtoja. Lähtö on siis perjantaiaamuna ja matkan kesto mukavat 102 päivää.




Siinä se nyt on!

Lennän siis Frankfurtin kautta Torontoon, reitti on sama myös paluumatkalla. Pienimuotoinen paniikki tikittää takaraivossa kun pitää vielä muutama asia hoitaa ennen lähtöä ja edelleen se iänikuinen pakkaamisongelma. Ehkä se tästä lähtee, tai vaikka ei asiat ehtis järjestyä niin perjantaina löydän itseni toivottavasti (oikeasta) lentokoneesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti