torstai 1. maaliskuuta 2012

Can you feel the rhythm ?

Aluksi hieman eilisillan kirjoittelua, koska en saanut aikaiseksi julkaista sitä vielä eilen: 

Miulle ei sovi yhtään kun ei ole minkäänlaista aikataulua päivissä. Ei ole mitään tiettyä rytmiä, jota noudattaa. Tällaiselle ihmiselle kun mie se ei ole yhtään hyvä juttu. Koko ajan odottelen vain työluvan saamista ja päässä rullaa vaihtoasiat, niin rentoutumisesta ei tule mitään. Äääh... (mutta tottakai opparia voisi ja PITÄISI tehdä, mutta motivaatiota ei kyllä löydy näistä nurkista eikä korvien välistä.)

Koska eilen ei oikein ollut siis tekemistä, niin rupesin leipomaan! Mieli teki mokkapaloja ja muffinsseja ja lopulta päädyin kompromissiin: koska ei ollut muffinsivuokia, tein muffinssitaikinan, kaivoin pakkasesta vadelmia ja mustikoita, lisäsin ne ja kaakaojauhetta sekaan ja kaadoin seoksen uunivuokaan. Pikkasen liian paksu siitä tuli kun vuoka oli niin pieni ja keskusta jäi vähän pehmeäksi, mutta kyllä se silti syöjille kelpasi ilman suurempia uhkailuja. Kiva vähän soveltaa itse ja kokeilla uusia juttuja keittiössä! Mikään jauhopeukalo en kuitenkaan ole, mutta välillä on kiva kokeilla jotain. Kaveriporukasta Meeri aina leipoo kaikkea hyvää meille, nam ne Meerin keksit! (juu yhtään ei tee mieli nyt niitä)

 

Tehosekoitin oli jossain yläkaapissa takana, joten ajattelin mennä vähäisimmällä vaivalla ja tyytyä tuollaiseen pikasekoittimeen tai mikä se nyt onkaan.

Vaihdoin siihen tuon vispiläosan ja rupesin vaahdottamaan sokeria ja kananmunia. Noo-o, eihän se sujunut ihan niin kuin olin ajatellut, meni nimittäin tuhottoman pitkään ja rupesi sekä laite että käyttäjä ylikuumenemaan. Purin hammasta ja tein vaahdon tuolla loppuun asti, vaikka peukalosta tais hävitä tunto jossain vaiheessa..


Ihan syötävän lopputuloksen sain kuitenkin aikaiseksi. Otin siis ohjeen osittain joskus 16-vuotiaana saamastani Opiskelijan keittokirjasta ja sovelsin sitä oman mielen mukaan.
Pakko muuten vielä mainita siitä opiskelijakorttiasiasta. Lähetin siis Kilroylle meiliä siitä, että kortissa oli pieni hässäkkä koulun nimen vuoksi. Sain vastauksen nopeasti (kortiin varattu tietty kirjainmäärä, joten siksi virhe), mutta saan uuden kortin, jossa tulee lukemaan North Karelia University. Eihän PKAMK englanniksi se ole, mutta eipä voi mitään, ainakin saan sen puuttuvan 'y':n university-sanan perään. Olin tyytyväinen siihen, että sain helposti yhteyden Kilroyhin, vastauksen nopeasti ja uuden kortin (luultavasti) ilman lisämaksua! (Kivaa saada välillä hyvää asiakaspalvelua, nimim. meni hermot DNA:n kanssa.)


Ja sitten vähän tämän päivän mietteitä. Koko päivä on lähtenyt paljon paremmin käyntiin kuin eilen, koska aamu starttasi klo 8.30 aamuspinningillä! Tykkään liikkua eniten aamuisin ja aamupäivisin, joten aamuspinnillä sai reippaan alotuksen päivään. Jos pääsen esim. salille tai lenkille vasta illalla klo 18 jälkeen, kroppa tuntuu jäävän liian pitkäksi aikaa ylikierroksille, eikä nukkumisesta tule sitten mitään. Pyrin siis ajoittamaan liikkumisen mielellään klo 8-18 välille.

En tykkää käyttää liikkuessa esim. puuvillapaitoja, sillä kuten kaikki tietää, ne hiostaa ja liimautuu ihoon. Sen vuoksi kaappi on täyttynyt salakavalasti erilaisista urheiluvaatteista. Ihastuin tässä vastikään Casallin vaatteisiin, aiemmin on tullut käytettyä ns. perusmerkkejä, kuten Adidasta ja Pumaa. Casallin vaatteet on hieman hintavampia, mutta se kyllä näkyy laadussakin. Kevään mallistossa on tuttuun tapaan pirteitä värejä, itsellä tällä hetkellä käytössä kirkkaanvihreä (kuvassa alla, vaikka on oikeasti kirkkaampi sävy kuin miltä näyttää) ja violetti toppi. Tuo lisäpiristystä liikuntaan kun on muitakin värejä päällä kuin ainaista mustaa!   Hmmmh. Tajusinpa tuossa juuri, että tämän päivän piti olla se päivä, kun aloitan harjoittelun. Eipä siinä, edelleen nökötän koti-Suomessa, vaikka omasta puolesta voisin olla jo Cänädän maalla. Odottelu siis jatkuu, jatkuu, jatkuuu ja jatkuuuuuuuuu.......
Ps. posti tuli. Ei työlupaa, mutta jotain vielä parempaa.

 Miulla on kyllä maailman paras mamma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti