torstai 8. maaliskuuta 2012

Flunssa 1 - Jenna 1,5

Hahaa! Tänä aamuna alkoi olla jo sellainen olo, että flunssa alkaa hellittämään! Heräsin aamulla aiemmin sitä varten, että soitan terkkarille lääkäriaikaa. Ei nimittäin hirveästi tee mieli enää viivyttää lähtöä yhtään enempää, mutta eipä sitä oikein voi sairaanakaan lähteä matkustelemaan. Kun flunssa tuntuu siis hieman hellittäneen, niin tulipa ainakin säästettyä hermoja kun ei tarvinnut käydä soittelemaan terveyskeskukseen (kaikki varmaan tietää, miten helppoa on saada ensinnäkin puhelu läpi klo 8 aikaan aamulla kun soittoaika on 8-9 ja toisekseen saada lääkäriaikaa tod.näk. pelkän flunssan takia). Tosin jos hermo ois pettäny terkkarin suhteen niin sitten ois ollu pakko mennä yksityiselle, jonne saa ajan yleensä aika paljon nopeammin.

Hieman on kehtuuttanut kun on ollut niin upeat säät ulkona, joten oon suosiolla laittanut sälekaihtimet kiinni, mönkiny peiton alle ja katsonut leffoja päivät. Ei harmita niin paljoa kun ei näe sitä aurinkoa koko aikaa vaan on piilossa peiton alla kissat kainalossa.

No, joka tapauksessa olo on jo parempi. Osittain kiitos kuuluu varmaan eräälle ihanalle ystävälle, joka uskaltautui tulemaan eilen tänne kaaoksen ja flunssapöpöjen keskelle. Hyvän ystävän kanssa jutteleminen on varmaan paras lääke melkein mihin tahansa (tosin uskon, että myös ystävän tuomalla Daim-jätskillä on pakko ollut jotain parantavia voimia kun heti alkoi olo helpottamaan!). Kyseisellä ystävällä on vielä synttärit tänään, joten PAAAAALJON ONNEA TANJA!!


Sain toisena tuliaisena söpön tarran, joka oli heti pakko liimata kalenteriin :) (ihmeellistä nähdä oma kalenteri noin tyhjänä. Viimesten kuuden kuukauden aikana ei varmaan ole yhtään tuon näköistä sivua vaan sivut pursuaa tekstiä, muistilappuja ja suttuja. Liekö kiirettä pitänyt?)
En ole vielä saanut varmennusta lähtöpäivääni, mutta toivottavasti saan sen tänään tai viimeistään huomenna. Sitten alkaisi sopivien lentojen etsiminen. Tähän väliin kysymys niille, jotka on matkustaneet enemmän kuin mie. Eli kun tilaan lentoliput, tuleeko sitä jokin varmistusviesti esim. sähköpostiin, mikä sitten näytetään ja tulostetaan? Olen matkustellut niin vähän, että saattaa reissun aikana mennä sormi suuhun useammankin kerran :D

Tämän päivän paras kaveri on nenäliinapaketti. Pitää vain ottaa iisisti tämä ja luultavasti huominenkin päivä ja pidän peukut pystyssä, että flunssa hellittää. Kotona on vahvat tukijoukot, sillä Veetikin ilmeisesti kannustaa nukkumalla tassut ristissä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti