perjantai 27. huhtikuuta 2012

Oops, I did it again

Ups. Viime viikolla tuli siis käytyä ostoskeskuksessa, josta bongasin ihanan väriset Converset ja joita en ostanu kun olivat liian isot. No eihän siitä mitään tullu, tuntu että sain jonkin pakkomielteen niistä!! 


Pakkohan ne muruset oli käydä ostamassa kun en vaan saanu mielenrauhaa. Joo, viereisestä kaupasta ois saanu punaset Converset oikeaa kokoa (mutta 5 dollaria kalliimmalla, eli säästin!), mutta ne punaiset ei vaan ollu miun väriset.
Nää sen sijaan on miun väriset ja aivan ihanat!!


Ne on kokoa 36,5 eli auttamattomasti liian isot, mutta mitäs sitten? Tuon värisiä ei myyty missään muualla liikkeissä ja kaikenlisäksi Journeysissa Converset on vielä halvemmat kun muissa liikkeissä. En siis keksi yhtään syytä, miksi ne ois pitäny jättää hyllyyn :DNe on vaan niin loistavan väriset!!

Lähdin sitten metsästämään pohjallisia, niitä ah-niin-tuttuja pelastajia, jotka mahdollistaa miulle esim. balleriinojen käytön. Menin Searsille periaatteella "nyt ostan mahdollisimman halpoja pohjallisia ja paljon" ja loppujen lopuksi poistuin kaupasta yksien ihan liian kalliiden pohjallisten kanssa. Niinpä niin.

Ensinnäkin siellä ei myyty sellasia perusmallisia, ohkasia pohjallisia ja toisekseen nuo tuntuu niin laadukkailta, että ne ainakin toivottavasti kestää pidempään. Ne muotoutuu siis jalan mukaisesti lämmön vaikutuksesta, eli ovat vähän niin kuin Tempur-patjat. Eli nyt miulla on kunnon hifistely-pohjalliset :D (tosin niiden reuna ei ehkä näytä kovin tasaiselta, koska jouduin jyrsimään ne oikean kokoisiksi tylsillä keittiösaksilla. Noh, ei ne sieltä kengänpohjalta onneks mihinkään näy.)


Tuli kyllä Converseille hintaa kun laskee pohjalliset mukaan, mutta ihan sama. Pakko hemmotella itseään välillä jollain vähän kalliimmallakin. (Kaverit tiedoksi, mie en halua tietää, toistan, en halua tietää, jos jossain liikkeessä Joensuussa tai jossain nettikaupassa Suomessa on just nyt tarjouksessa Converset ja siellä myydään just tuota Vivid Blue-sävyä.)Öö.


Oho. Aldo vaan kutsu minuu taas, en voinu sille mitään!Mutta ei ollu pahan hintaiset kun sai kaksi tuotetta yhden hinnalla. Maksoin noista korviksista siis yhteensä 9$.


Heippa juurikasvu! Ajattelin kokeilla Loréalin Sublime Moussea, koska se oli ylläri-ylläri tarjouksessa. Hintaa oli vaan ~8,5$ ja jotenkin tuntuu, että nuo on hirmu kalliita Suomessa? Korjatkaa jos oon väärässä.


No joka tapauksessa värjäsin hiukset. Ajattelin ensin, että menen kampaajalle, mutta päätin, että tuhlaan nekin rahat mieluummin johonkin muuhun. Juurikasvun värjääminen on kuitenkin niin helppoa kotona!


Tuo on siis vaahtoväriä. Ja ensimmäistä kertaa varmaan ikinä tuntui, että väriä on kunnolla ja ylikin. Paketista olisi riittänyt varmaan kolmeen juurikasvunvärjäyskertaan, mutta enpä tajunnut vaan lätäsin koko purkin kerralla. En ole aiemmin käyttänyt vaahtovärejä ja yllätyin kyllä, miten helppoa ja siistiä sen käyttäminen oli :) Sellainen "normi"väri on paljon hankalampi levittää, vaahto levittyy paljon helpommin ja tasaisemmin. Sävy ois ehkä voinu olla astetta tummempi, mutta jos saan jostain yhtäkkiä päähäni että haluankin vaaleat hiukset, niin on helpompi ruveta vaalentamaan kun ei oo ihan tosi tummanruskeat. Mutta tykkäsin siis vaahtoväristä ja suosittelen!


Nyt jään nauttimaan miun ikiomista ja ensimmäisistä Converseista, joista tulee varmaan ihan mahtavan näköiset sitten kun ne vielä vähän kuluu ja muokkautuu pehmeiksi. Mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti