sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Shöpping

Usean tytön/naisen yleiseen luonteenpiirteeseen kuuluu, että shoppailu on kivaa. Kuulun tähän massaan ja mitäpä sitä lauantaipäivänä tekisikään kun lähtisi katselemaan paikkoja ja ihan vahingossa vaan eksyisi vaatekauppoihin. Tämän ihanuuden bongasin jo aiemmin kun kävimme Niagaran putouksilla ja siinä lähellä olevassa Niagara-on-the-Lake -nimisessä kaupungissa. Liike on pieni ranskalainen putiikki, jonka nimi on söpösti Serendipity. Tätä voi käyttää lompakkona tai pikkulaukkuna ja iskin silmäni heti siihen.Hintaa 5 dollaria, eli noin 3,75 €. Ei paha, lähtöhinta 24 dollaria.

Kävimme perjantai-iltana syömässä tässä vähän matkan päässä ohjaajani kanssa. Aamun Skypettelyn jälkeen lähdin siis kohti samaa paikkaa vähän katsomaan paikkoja enemmän. Täällä on jossain päin Suomi-kotia kaksi polkupyörää opiskelijoiden käytössä, mutta koska en tiiä vielä missä ne on, niin lähdin kävellen.

Yhteen suuntaan oli matkaa reilu 3 km, joka menikin maisemia ja taloja tuijotellessa. Kävelytiet on täällä erilaisia kun Suomessa. Jotkut on ihan ns. normaaleja eli kävelytie on hieman korkeammalla kun autotie ja selvästi erillään siitä. Aika usein kävelyteitä ei kuitenkaan varsinaisesti ole vaan pitää kävellä vaan tien sivussa. Siinä saattaa olla päällyste tai sitten yksinkertaisesti vaan hiekkaa. Tilaa on kuitenkin usein ihan mukavasti, niin ei tarvitse hypätä ojaan kun vastaan tulee auto.


Kaupoista tarttuikin jotain sitten mukaan.. 


Tarkotus oli ostaa vaan perusvaatteita, jotka voi vaikka jättää Kanadaan, jos matkalaukku on räjähtämäisillään. En kuitenkaan voinut jättää tätä hyllyyn Jay Setissä, koska hintaa vaan 7,95 CAD eli huikeat 6€ (Kuvanlaatu on kamalaa, pahoittelen!)


Kerrankin ostin jotain värikästä. Liian usein pukeudun tummansiniseen tai mustaan, niin nyt on sentään vähän jotain väriläiskiäkin. Old Navysta löyty vaikka millasia vaatteita, mutta tyydyin halpoihin perusvaatteisiin, joita voi käyttää missä vaan eikä lompakko itkenyt tyhjyyttään siellä käymisen jälkeen. Paita on siis sellainen vähän vadelmapunainen, kuva vääristää värejä oikein mukavasti.


Ostin vielä sinisen normipitkähihaisen, joka oli jostain syystä dollaria halvempi kuin tuo punainen, vaikka ovat samaa mallia.


Kiusaan nyt vähän Suomessa olevia lukijoita, sillä täällä ei muuten ole mikään huonoin sää täällä tällä hetkellä: aurinko paistaa, tuulta tosi vähän ja on lämmintä!! Miulla ei ole lämpömittaria täällä, joten tarkasti en osaa sanoa lämpötilaa. Mutta kyllä meinas "vähän" lämmin tulla kävellessä kun tällä neropatilla oli päällä ohut takki, tuubihuivi ja sen alla vielä vetoketjuhuppari. Joo näytti paljon kylmemmältä niin tottakai pistin sitten vaatetta päälle kun pari viimeistä päivää on ollut viileitä, vaikka aurinko paistaisikin. Vastaantulijat oli t-paidassa ja farkuissa ja jotkut lenkkeilijät jopa capreissa ja t-paidassa. Tuntu olo hieman topatulta. Mutta ihan jees siis, mitä nyt meinasin saada lämpöhalvauksen. En valita, ihanaa kun on lämmin!! Ihan terassikeli siis :D Taidan kyllä tyytyä siihen että möngin tuohon etupihalle vaikka lukemaan ja nauttimaan auringosta! Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti