lauantai 14. huhtikuuta 2012

Ruokaa, taas

Nyt viimein sain aikaiseksi ottaa kuvia ruokabussista, joka käyttää asukkaita kaupassa keskiviikkoisin ja jolla pääsen itsekin tekemään ruokaostokset. Se on siis koulubussi, kuten kuvista näkyy!



Hahah, taas yksi asia, josta tulee heti Simpsonit mieleen :D









Keskiviikkoisin kiertää roska-auto. Päivän kyllä tunnistaa, koska jokaisen talon edessä tien vieressä on keskiviikkoaamuisin yleensä sininen laatikko ja ehkä jokin muu roska-astia. Hauskan näköistä kun pitkä tie on reunustettu kokonaan sinisillä laatikoilla!


Perusostosmäärä. Tuossa on siis kolmen hengen ostokset tiistailta kun eräs asukaspariskunta käytti meitä kaupassa. Jauhelihaa saa aika massiivisissa paketeissa :D Uskokaa tai älkää, mutta keskiviikkona ostettiin vielä lisää..


Ja kun kerran Kanadassa ollaan, niin pakko oli tehdä pannukakkuja! Ostettiin valmis pannukakkujauhopaketti, johon lisätään vain vettä. Siirappi ei nyt ole vaahterasiirappia, koska pihistin rahoja ja ostin jotain halvempaa. Vaahterasiirappi on nimittäin aika kallista, mutta pakko sitäkin maistella tämän reissun aikana vielä!


Namnammm, tulee nälkä jo itelle kun kattoo näitä kuvia... (vaikka paistovaiheessa tuo lettu näyttääkin ihan niiltä merenpohjassa kasvavilta sieniltä tai mitä ne nyt on, jotka on tosi pehmosia ja joita käytetään pesusieninä. Mutta hyviä nuo letut oli!)


Tajusin juuri, että koneella on paljon kuvia, joita en ole vielä ehtinyt lisäämään. Laittelen niitä kunhan ehdin, nyt ei ajatus eikä tekstintuottaminen kulje. Ihan sellainen olo, että pakko mönkiä nukkumaan suht ajoissa, että saa vähän univelkoja pois. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti