sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

R-u-o-k-a-a

(Varoitus: tämä postaus sisältää ruokakuvia, jotka voivat aiheuttaa liiallista syljeneritystä sekä olla haitallista nälkäisille henkilöille)


Voiko olla parempaa tapa aloittaa laiska sunnuntaipäivä kun hyvä aamupala + hyvää lukemista?


Päivän ohjelmassa oli siis käydä syömässä koko porukalla ohjaajamme kanssa. Kävimme King Buffet-nimisessä paikassa, josta saa kiinalaista ja kanadalaista ruokaa sekä sushia. Kaikki ruoka on siis noutopöydässä, josta saa käydä hakemassa mitä haluaa ja niin paljon kuin haluaa.

Syömässä oli aika paljon perheitä ja joku synttärisankari sai pienen kakun henkilökunnan laulun säestämänä. Suht rauhassa sai kuitenkin syödä :)


Salaattipöydästä unohtu ottaa kuva, mutta kävin siis kyllä sielläkin! Siellä oli tuoreita hedelmiä ja mansikoita, erilaisia salaatteja ja kastikkeita. Pelkästään siitä pöydästä ois saanu ittensä täyteen, mutta kun vilkas pääruokapöytää, niin ei voinu ottaa ihan kaikkea niin paljon kun ois halunnu :D

Joka pöydässä oli tosi siis paljon eri vaihtoehtoja, niin kun esimerkiksi pääruokapöydässä (tai siis pääruokapöydissä...)Tarjolla oli siis paljon kaikkea; 4 erilaista keittoa, kanaa, possua ja vihanneksia lukemattomissa eri muodoissa, pizzaa, pekonia aaa, en ees muista mitä kaikkea.


Kiinalaista jasmiiniteetä, NAM!
Susheja oli vaikka mitä erilaisia. Viime kesänä maistelin ekaa kertaa sushia Joensuussa muikkumarkkinoilla, joten uskalsin lähteä nytkin maistelemaan noita. Vaihtoehtoina oli esim. kurkku-, avokado-, lohi- ja tofususheja. Siellä oli myös wasabia, joka oli kyllä tulista, mutta hyvääää :)Muutama jälkkäri..Mmm ja ne jäätelöt.. En yleensä ole mikään himojäätelönsyöjä, mutta nyt oli pakko ottaa kaikkea. Siellä oli mansikkaa, suklaata, appelsiinia, mangoa, minttu-suklaata, vaniljaa, cappucinoa ja muita, joita en ees muista. Ei varmaan tarvii kertoa että oli aika hyvää?


En oo ikinä saanu onnenkeksiä kun oon käyny kiinalaisessa ravintolassa Joensuussa! Nyt sain, jee!(Eli ei kannata poistua maksamatta, sillä muuten saa oman pärstänsä kuvan ravintolan seinälle :D)

Ohjaajan kanssa tuli puhetta Sudburyn keskustasta. Hänenkin mukaansa se on aika kuollut paikka nykyään, vaikka aiemmin siellä on kuulemma ollut enemmän elämää. New Sudburyssa on enemmän ostosmahdollisuuksia eli niihin kauppakeskuksiin on pakko päästä joku päivä!

Jatkan edelleen "kevyen" lounaan/päivällisen sulattelua, saattaa tovi mennä tässä juu..

2 kommenttia:

 1. Moikka! Löysin sun blogin suomi24 sivulta sattumalta kun selailin! Tosi kivaa et oot päässy lähteen Kanadaan :D ota kaikki irti harjottelusta ja ajasta siellä! Varmasti mahtavaa^^
  Terv. ent. opiskelija Joensuusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Viimein pääsin tosiaan tänne, pitää kyllä yrittää nähdä ja kokea mahdollisimman paljon :) Ja kiva kun löysit tänne!

   Poista