tiistai 15. toukokuuta 2012

Ärrinmurrin

Tänään oli niin paska päivä. Siis ei mitään järkeä miten voi päivä olla niin hankala kun se tänään oli?!??! Ylläri, tottakai on maanantai. Koko viikonloppuun ei oikein ollut kunnolla omaa aikaa, joten mukavalla väsymyksellä alottamaan uutta viikkoa.


(Tähän väliin taas pienoinen varoitus. Tässä postauksessa on hyvin vähän positiivisia asioita enkä jaksa ees laittaa mitään kuvia, koska menee hermo bloggerin kuvalisäysjumitusten kanssa. Eli jos oot hyvällä tuulella, niin saatat olla postauksen lukemisen jälkeen huonolla tuulella tai vaihtoehtoisesti vielä paremmalla kun huomaat miten hyvin siun asiat on ja miten pienestä voi tän ihmisen päivä mennä pilalle ja että ylipäätään jaksan vielä kirjoittaa tästä tänne.)

Istuin päivän toimistolla ja väkersin jotain raportteja ja sisälläni kihisin kiukusta. Mikään ei tuntunu onnistuvan. Sitten menin ruokatauolle ja tajusin, että enpä oo sitten tehny mitään ruokaa, jipii! Iltapäivän väkersin edelleen niitä raportteja ja olin vielä kiukkusempi kun aamupäivällä (jos en saa ruokaa tai sitä ei oo ollu tarpeeksi, niin sen kyllä huomaa). Sain jotain aikaiseksi, mutta tavallaan taas en oikein mitään.

En ollu suunnitellu iltapäivän vesijumppaa, joten aattelin vetästä sen lonkalta. Menin altaalle, mutta enpä sitten pitäny koko jumppaa kun paikalle tuli vaan yksi ihminen. Argh. En kyllä miekään pomppis altaassa vapaaehtoisesti niin kauniina päivänä kun mitä tänään oli. Kiva oli juu katella ikkunasta kun aurinko porottaa ja on taas niin kesäkelit.

Sitten syksyn harkkapaikasta ei oo vielä mitään varmistusta. En päässy keskussairaalalle, koska syksyn harkka on miulla vaan 3 viikkoa, koska tää kevään jakso on pidempi miulla kun muilla. Oon laittanu sähköpostia varmaan seitsemään eri paikkaan ja oon saanu vastauksen yhdestä ainoasta paikasta. Onneksi se vastaus oli jo melkein positiivinen, tarviin vaan varmistuksen siitä enää. Eli sormet ristiin ja toivotaan että pääsen sinne!! (Eihän tässä mikään kiire oo, perjantaina pitäis tietää) Opettajakaan ei vastaa sähköposteihin, kiva huudella perään ja pommittaa monella viestillä. Hirmu helppoa hoitaa asioita sähköpostin välityksellä.

Okei, ehkä en valita enää. Päässä pyöri paaaaljon muitakin valituksen aiheita, mutta en viitsi kaikkea tänne purkaa. Oon vaan väsynyt kun ei ole ollut omaa aikaa ja ikävä ihmisiä Suomessa.

Jotenkin sain itteeni kuitenkin niskasta kiinni ja menin illalla salille. Vaikka se hullulta kuulostaakin, niin ittensä rääkkääminen ihan piippuun tekee olosta niin paljon paremman! Rokki soimaan korviin ja johan jaksaa treenata. Hävis se paska fiilis, niin kun käy oikeastaan joka kerta kun saa vaan ittensä liikkeelle. Eikä oo parempaa tapaa purkaa ärsytystään kun kuntosali, koska siinä saa irvistellä ja äristä jo muutenkin. Eli pikkusen paremmalla mielellä kohti tiistaita! :)

6 kommenttia:

  1. onneksi jokainen päivä saapuu joskus iltaan! :)
    sulla toki on erilaista se eläminen, ku elät yksin, mutta kokemuksesta voin kertoa, ettei se kaksin elokaan kyllä joka päivä tunnu hienolta... (me ku jaetaan yksiö kaksin, kerrossängyssä nukutaan jne, niin jopa tympäsee herkästä :E varsinkin mua, ku en oo tottunu tämmöseen..)

    osta pakastimeen jotain hätävaralounaita, jotain hömppää tavanomaista roskaruokaa, niin kyllä helpottaa nälkästä mieltä!

    oispa meilläki sali, jossa käydä! tuntuu oudolta, ettei täällä ole, ku kuitenkin niin paljon näitä suomalaisia näissä asunnoissa. mutta on sitte tyydytty lenkkeilemään tuolla mäkisissä asfalttiviidakoissa...

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Joskus maanantait on vaan niiiiin pitkiä.

    Tuo on kyllä ihan totta! Tiiviisti toisen kanssa asuminen aiheuttaa kyllä varmasti pikku yhteenottoja välillä :D Täällä on kahden hengen huoneita ja kun pari harjoittelijaa Suomesta oli joku aika sitten täällä niin heillä oli oma huone. Se oli tosi mukavaa, koska oli seuraa ja paikka jonne kadota jos halus olla yksin!

    VastaaPoista
  3. Voi Jenna-pientä. Kyllä ne asiat ja rapsat järjestyy ja harkkapaikkakin suttaantuu! Pitääks käydä rähisee tuutor-opelle? :) Halipusu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään on ollu jo parempi fiilis, eilen tais kirjottaa tekstiä Jenna 4-vee :D Ja kyllä se opettaja nyt oli vastannu, huimalla yhdellä lauseella.

      Ikävä! ♥

      Poista
    2. Ok, no hyvä! :) niin on ikävä! <3

      Poista
    3. Mutta tasan 7 viikon päästä oon jo Suomessa, sitten nähdään!

      Poista