keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Bridal Shower

Jenna 4-vee on poistunut keskuudestamme ja vienyt känkkäränkän mukanaan. Tilalle on tullut paremmalla tuulella oleva persoona, joskin kirjoitusten järkyvyydestä ei siltikään ole takuita.

Eli väsymys on siis vähäksi aikaa voitettu ja taas riittää virtaa touhuta! Lisävirtaa antaa myös lämmin ilma ja aurinko :)

 Pikkusen on muuttunut maisema siitä kun tulin tänne :)

Tiistaina lähdin harjoittelusta hieman aiemmin, koska piti lähteä hommaamaan veljelle sitä pientä tuliaista, josta mainitsin jo aiemmin. Sen reissun jälkeen oli n. puoli tuntia aikaa syödä ja saada itsestä suht ihmisen näköinen ja juosta parkkipaikalle Alinan kyytiin. Illalla oli siis tiedossa yhden Suomi-kodilla työskentelevän naisen bridal shower -juhlat Thorneloen yliopistolla. En tiiä onko Suomessa vastaavia pippaloita, ne ei siis olleet mitkään polttarit vaan mukavaa illanviettoa ja pikkulahjojen antamista. 

Hieman yliopistomaisemaa:


Alkuillasta hoidettiin pieniä järjestelyjä, mm. koristeltiin tilaa ja ajettiin viime hetkillä nopeusrajoituksista välittämättä kauppaan ostamaan kertakäyttömukeja ennen morsiamen ja sulhasen tuloa. Tarkoituksena oli, että syödään kaikki yhdessä ja mie lähden klo 19.00 avaamaan yliopiston oleskelutilan oven vieraille. Päästiin kuitenkin syömään vasta klo 18.45, joten miulle jäi huimat 15 minuuttia vetää ruokaa napaan, yrittää näyttää normaalilta ja huomata sitten seitsemän aikaan että "oho, bussi lähtee ihan kohta, anteeks mutta miun pitää mennä!". Oon ihan surkea näyttelijä ja tuntu, että homma kusi siihen.


Esitys meni kuitenkin täydestä! Menin alakertaan avaamaan oven vieraille ja sitten vaan ooteltiin, että Alina tulee morsiamen ja sulhasen kanssa oleskelutilaan klo 19.30 sillä verukkeella, että näyttää yliopiston paikkoja. Hahah, en varmaan ikinä unohda morsiamen ilmettä kun se tuli sinne ja näki kaiken, lievää hämmennystä oli havaittavissa ja suusta melkein tuli se kuuluisa "what the f..."

Oli jännä päästä näkemään yliopiston oleskelutila, koska niitä näkee aina kaikissa leffoissa ja tietty mielikuva on muodostunu niistä. Huone on äänieristetty aika vahvasti, koska bileitä ja meteliä voi kuulemma olla lähes joka ilta :D Kuvat on taas huonoja, koska siellä ei ollu kunnon valaistusta ja kameran salama on ihan onneton.


  Alina oli järkänny homman niin, että vieraat toi erilaisia jälkkäreitä, nam! Ohjelmassa oli erilaisia leikkejä ja yhden seurauksena jouduin sitten "morsiameksi". Käytettävissä oli vessapaperia ja koska olin meidän ryhmän pienin, niin tottakai ne "puki" miut. Olin hyvin edustava kuten näkyy.


Oli siis kiva ilta ja oli hauskaa päästä mukaan tuollaiseen tilaisuuteen!

Ja sitten koska ei oo ollu muuta kuvattavaa, niin kuvaan ruokaa :D Tänään yksi asukasmummeli kehtasi mennä sanomaan, että Suomen juustot on niin epäterveellisiä kun "niissä on niin paljon rasvaa ja transrasvaa ja ne on ihan kun liimaa!!". Purin kieltäni ja meinasin täräyttää liian suoraan oman mielipiteeni täällä myytävistä juustoista, mutta hillitsin itseni. Kuola valuu kun vaan ajattelenkin Oltermannia...

Niin ja ostin tuossa muutama viikko sitten L'Oréalin Sublime Mousse -hiusvärin, jota kehuin sillon. No, en kehu enää. Sitä oli kyllä tosi helppo käyttää ja näin, mutta sen kesto oli ihan surkea. Se on kestoväri, joka kesti miulla huimat 3 viikkoa. Eli juurikasvu kukoistaa taas! Ehkä otin liian vaalean sävyn siitä, mutta kyllä senkin nyt pitäis kestää pidempään kun 3 vkoa. Ostin siis tänään uuden värin, jotain miulle entuudestaan tuntematonta merkkiä ja toivon, että tuo kestäisi pikkusen pidempään! Siinä tuli mukana joku värinvahvistaja-aine, joka laitetaan hiuksiin parin viikon päästä värjäyksestä, mikä kuulostaa ihan hyvältä.Nyt ois kerrankin vapaailta, mutta en vaan osaa istua paikoillaan. Suunta siis salille, morjens!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti