lauantai 12. toukokuuta 2012

May Fair

En käsitä, että nyt on lauantai. Ehkä ei tunnu lauantailta, koska tämäkin päivä oli työpäivä. Täällä oli siis isot ns. markkinat, May Fair, jossa oli myynnissä asukkaiden tarpeettomia tavaroita, lettuja, hodareita, kahvia ja pullaa ja vaikka mitä muuta. Sain kaikkien puheesta sellaisen käsityksen, että se on tosi iso tapahtuma. No olihan siellä siis ihmisiä aika paljon ja järjestelyissä meni hirveästi aikaa, mutta ei niitä ihmisiä kyllä tuhansia ollu :D Ehkä muutama sata.

Olin päivän myymässä lettulippuja (hahah, väsymyksessäni rupesin naureskelemaan tuolle sanalle) ja nyt voin ainakin sanoa, että oon 7 viikon Sudburyssa olonaikana nähny varmaan kaikki mahdolliset säätilat: lumi-, räntä- ja vesisateen, valtavat tuulenpuuskat ja aunrigon & helteen ja tänään ukkosti. Onneksi ei satanut paljoa, mutta välillä meinas vähän kylmä olla kun istuin melkein 3 tuntia paikallaan niitä lettupippu lettulippuja myymässä. Ei oikein kirjoituskaan suju väsymyksen vuoksi, kuten huomaa :D

Suomi-kodin naiset oli leiponu ihan mielettömän määrän pullaa May Fairiin! En tiedä miten monta näitä pitkoja oli, mutta noita oli siis 4 pöytää + pöytien alla laatikot täynnä. Ja kaikki meni. Kanadalaiset tykkää pullasta ja ei-oota jouduttiin myymään jo parin tunnin aukiolon jälkeen. Hyvää se kyllä on, hassua vaan että täällä menee noin iso kasa pullaa noin lyhyessä ajassa :DMyynnissä oli siis ruokajuttujen lisäksi paljon muuta tavaraa, jotka asukkaat olivat lahjoittaneet myyntiin. Kaikki tavara oli halpaa, periaattella että kunhan tavarat löytäisivät uuden kodin. Tuotot menee hyväntekeväisyyteen, joten senkin vuoksi kävin penkomaan itsekin pöytiä. Löysin upean nahkalaukun, joka makso huimat 2$. Siis kaksi dollaria tästä!!:


Ah. Pari vuotta sitten en ois vilkassutkaan tuota laukkua, mutta nyt se oli pakko saada. Se on siis paksua nahkaa ja tuollainen konjakin värinen. Se on kulunut ihanasti vähän käytetyn näköiseksi, mutta on täysin kunnossa ja mieletön asuste! Nahka on loistava materiaali, koska se kuluu niin tyylikkäästi käytön myötä. Tykkään tuosta suljemis"mekanismista" tai mikä se nyt onkaan, koska en oo koskaan aiemmin nähny tuollaista :)


Miulle on ihan sama onko miun käyttämät vaatteet muotia tai, pääasia että ite tykkään. Joku tuossa laukussa vaan kolahti ja se lähti matkaan ihan alihintaan.

May Fairista tarttu mukaan myös sellanen pieni matkalaukku, jota saatan tarvita paluumatkalla. Eräs nimeltämainitsematon henkilö (isoveli!) haluaa "pienen" jutun Kanadasta, eli moottoripyöräsatulan. On siis nyt varalta oma laukku sille, jos en saa survottua sitä muiden tavaroiden joukkoon miun jättimatkalaukkuun.


Tän sinisen topin ostin jo joku aika sitten Garagesta, hintaa oli huimat 6$. En tiedä mikä ihme minuun on iskeny, mutta täältä on tullut ostettua vaan värikkäitä vaatteita! Käytän liikaa mustaa, joten kiva saada väriläiskiä vaatekaappiin. En yleensä tykkää yhtään kukkaprinteistä vaatteissa, mutta tähän ihastuin. Malli on myös kiva, koska siinä on tuollaista ns. virkattua osiota edessä ja takana.


Pakko oli ostaa samanmallinen vadelmanpunainen, yksivärinen toppi, koska ei tosiaan ollu hinnalla pilattuja.


Kuvasta ei näy kunnolla, mutta topissa on takana myös sitä virkattua osiota tuo koko painijanselkä-osio :)

Vajaan tunnin päästä pitäisi lähteä toisen ohjaajan luo illanviettoon ja syömään. Ohjaajan tytär ja hänen miehensä ovat käymässä siellä ja olin siis matkan alkuvaiheessa heidän luona yötä Torontossa. Vielä on siis vajaa tunti aikaa saada itsestä ihmisen näköinen ja saada lisäenergiaa tempaistua jostain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti