torstai 10. toukokuuta 2012

Hiusasiaa

Tänään miulla onkin niinkin tärkeää asiaa, kuin hiuskriisi. Nyt se iski. Alkaa olla letti sen mittainen, että jotain sille pitäis tehdä, kun vaan osais päättää, että mitä.

Miulla on ollu oikeastaan aina pitkät hiukset. Seiskalla leikkuutin ne oikein söpösti polkkatukaksi ilman minkäänlaista kerrostusta. Järkyttävän näköistä, mutta olin kyllästynyt pitkiin hiuksiin. Sitten kasvattelin taas ja hiukset pysyi pitkänä moooonta vuotta. Muistaakseni tämän vuoden tammi- tai helmikuussa päätin tehdä jonkin suuremman muutoksen kuin otsatukan leikkaamisen. Kävin pari kertaa kampaajalla ja tällä hetkellä malli on edestä pitkä ja takaa lyhyempi, vähän tähän tyyliin. Eli aika iso muutos aiempaan. Nyt vaan mietin, että leikkaisko saman mallin uudestaan vai ryhtyiskö taas kasvattelemaan. Kesällä takaa lyhyt ja edestä pitkä on ihana, koska se ei ole läheskään niin kuuma kuin kokonaan pitkä tukka (trust me, I know). Mutta tavallaan tekis mieli taas pitkiä hiuksia. Tavallaan taas kun tää on nyt kuitenkin suht lyhyt niin sama ois pitää vielä hetki lyhyempänä. Argh. On miulla isot kriisit joo.

Kokosin pientä kuvasarjaa hiuksista ja mietiskelin, saisko teistä irtoamaan mielipiteitä! Väri on muuttunut vaaleasta tummaan, otsatukka on ollut lyhyt & pitkä ja jotain siltä väliltä ja nyt melkein puolitoista vuotta brunena alkaa ehkä hieman kyllästyttämään. Blondaamisessa on omat ärsytyksen aiheensa, esim. menee muutama/useampi värjäyskerta, että siitä saa siedettävän näköisen (en halua värinpoistoa vaan lähtisin vaalentamaan raidoilla, niinkun aiemminkin). Sen lisäksi Joensuun kaveripiiri ois taas täysin blondi. Eli 5 naispuoleista ft-opiskelijaa, kaikki samanikäisiä ja joidenkin mielestä jopa samannäköisiä jo nyt. Sitten kun kaikki ois vaaleita, niin näytettäis varmaan fiksuuden multihuipentuman tiivistymältä! (ei millään pahalla tytöt.. :D)

Eli mielipiteitä kehiin, saa sanoa ihan suoraan, kunhan vaan jotain kommentoitte! :D Kuvat ei ole aikajärjestyksessä vaan enemmän vaaleasta tummempaan.

Ensin vähän vaaleaa otsatukalla..




En oo siis ihan täysin blondi ole ollut hiusten puolesta ikinä (muusta ei sitten puhutakaan mitään), koska aina alla on ollut tuollainen vähän lämpimämpi sävy ja päällä sitten paljon raitoja.



 


Viime tai toissakesältä, vähän tummempaa ja lyhyempää:


Vuoden 2011 vappu!


Hmm. En oikein löytänyt tämänhetkisistä hiuksista kunnon kuvaa. Mutta aikalailla samanlainen kuin näissä viimeisissä, eli tumma ja suunnilleen olkapäille asti. Takaa on siis lyhyempi, mutta siitä ei tietenkään ollut kunnon kuvaa. Pidennyksiä miulla ei oo ikinä ollut, enkä oikein tiiä haluanko niitä. Jotkut clip-onit ois tosi kätevät, mutta en tiiä jaksanko ruveta sähläämään niiden kanssa aina.

Niin muuten, minkä värinen on paloauto?!?


Mjaa, siinäpä se. Pysyäkö tummana, vaalentaako vähän, vaalentaako kunnolla? Leikatakko lyhyemmäksi, leikatakko vaan sama malli vai kasvattaako? Kas siinäpä suuret kysymykset tälle illalle (ja huomiselle ja ylihuomiselle ja ylihuomisen huomiselle ja luultavasti vielä ylihuomisen huomisen huomiselle)..

3 kommenttia:

 1. tumma tai yo-jenna on kivoja ;) hei mistä tuo paloauto-kuva on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, se on meidän kaudenajavaisbileistä, leikkasin siut pois siitä, sori :D

   Poista
  2. Siis tiiäkkö että katoinkin et oonko siinä, mutten saanut mieleeni yhtään missä oltaisi ja milloin :D :D ja siis ei todellakaan mitään että leikkasit pois, parempi niin!

   Poista