keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Jäkäjäkä

Kyllä mie ainakin koheltaa osaan, ei näköjään oo väliä onko Suomessa vai ulkomailla :D

Yksi ilta olin salilla kun kuulu oikein mukava rits ja kappas, housut ratkes oikein mukavasti persuuksen kohdalta. Sopivasti sattu, että ne on miun ainoat caprit tai ylipäätään sellaset kevyemmät housut, jotka miulla on mukana. Tämä neropatti ei nimittäin ottanu hirmusesti kesävaatteita mukaan ja täällä on ollut varmaan viikon ajan 20-25 astetta lämmintä ja lämpenee vaan. Ihme, että älysin jättää sentään villakangastakin kotiin.. Niin ja paras juttuhan tässä oli se, että ne housut ei ees ratkennu treenatessa vaan sillon kun rupesin laittamaan käsipainoja takas telineeseen. Loistavaa toimintaa. Eikä se siihen loppunu, ei. Majatalolla ei ole ompelukonetta, joten ompelin pöksyt kasaan itse. Ei ollu mustaa lankaa, niin käytin sitten sinistä kun ajattelin, että ei se sieltä minnekään näy. Kaduin ompelulangan valintaa myöhemmin.. Pikkusen hävetti olla spinning-tunnilla maanantaina kun kesken tunnin tajusin, että ai niin joo, takana on peili ja miulla on ne caprit jalassa! Osa polkijoista oli vastapäisellä seinällä eli niillä oli varmasti hyvät näkymät miun omin pikku kätösin, oikein "siististi" tehtyihin korjausoperaatioihin. Ei näin.

Niin ja sanoinko jo, että Majatalon ilmastointi on ihan ahterista? Siellä on ilmalämpöpumppu, joka kyllä toimii oikein mukavasti yhteisissä tiloissa, mutta huoneissa ei sitten ole mitään tietoakaan ilmastoinnista. Kun kävelee yhteisistä tiloista omaan huoneeseen, tulee sellanen oikein kiva tahmasen lämpöinen ilmaseinä vastaan. Huoneen ovi saa olla auki kaks tuntia, eikä tilanne muutu mihinkään. En tiiä onko sen ilmalämpöpumpun tarkoitus jäähdyttää koko kerrosta vai vaan sitä yhteistä tilaa, mutta jokatapauksessa se ei pelitä! Yöt on oikein mukavia siis :D (Edit: niin tuli mieleen vielä yksi juttu siitä ilmalämpöpumpusta. Jos siihen laittaa lämpötilaksi 19 astetta, sieltä tulee pöhnälämmintä ilmaa. Jos lämpötilaksi laittaa 24, sieltä tulee ihan jäätävän kylmää ilmaa. Onko tää jotain kanadalaisten huumoria vai mitä ihmettä? :D)

http://pilttiaulis.kynamies.fi/s/f/editor/images/Jutut/kiukku.jpg

Valivalinakunaku-kertomus jatkuu. Ihmiset on yrittäny soittaa miulle Majataloon ja kovasti oon kummastellu, että enpä oo kyllä kuullu sen soivan kertaakaan. Viime viikonloppuna kuulin kylppärissä ollessani sellasen ihan vaimean puhelimen pirinän. Ryntäsin yläkerran puhelimeen, mutta eihän se se puhelin soinut vaan sieltä kuulu pelkkä tuuuuuuuuuuut. Pirinä jatkuu ja Jenna juoksee portaita alas pyykitupaan ja no, arvatkaa vaan ehdinkö vastaamaan (niin joo, pyykkituvassa on siis puhelin, hirmu järkevää taas miun mielestä). Numeron pitäis olla sama sekä ylä- että alakertaan, mutta yläkerran puhelin ei vaan soi. Kummastelin tätä puhelinjuttua sitten ohjaajalleni, joka lähti selvittämään asiaa. Seuraavana päivänä saan kuulla, että se yläkerran puhelin on ollut poiskytkettynä jo puoli vuotta. Ilmanko oli hankaluuksia saada puhelut läpi. Oikein loistavasti toimii täällä siis kommunikointi ihmisten välillä :D

http://pligaa.typepad.com/photos/uncategorized/2007/11/10/kiroilevasiili.gif


Jaaaa vielä yksi juttu, josta en tiiä pitäiskö itkeä vai nauraa. Oman huoneen pikkujääkaapilla on täysin oma tahtonsa. Usein ovessa olevat jutut, kuten maito ja tuoremehu ovat hädin tuskin viileitä, kun taas hyllyillä olevat tavarat, kuten hapankerma-mikälie-purkki voi olla umpijäässä. Yhden kerran rupesin tekemään jotain kastiketta siitä hapankermasta ja oli kiva ylläri kun se olikin ihan tönkköjäässä. Tänään menin iloisesti ottamaan jääkaapista salaattia, jossa oli jäävuorisalaattia, kurkkua ja tomaattia ja ihmettelin, että onpas kummallisen näköistä kurkkua. Hahaa, koko salaattihan on jäässä, jee! 


http://www.booksfromfinland.fi/wordpress/wp-content/uploads/2009/04/siili-350x267.jpg
Eli kaikkia hauskoja ja välillä ei-niin-hauskoja sattumuksia tapahtuu, tallusteli sitä sitten missä päin maailmaa tahansa :D (pahoittelen, jos tekstistä saa taas sen kuvan, että kiukkuan ja heittelen ärräpäitä ilmaan jatkuvasti, näin ei oikeasti ole :D)

2 kommenttia:

  1. Ihmeellista koheltamista siellakin :) haha. Ulkomailla saa aina uusia kokemuksia, seka hyvia etta huonoja. Toivottavasti ongelmat jaa noihin ja asiat rullaa paremmin tulevaisuudessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä! Kohtapa sitä ollaankin koheltamassa sitten Suomessa, viimesten viikkojen töppäilyt Kanadassa voi siis nyt alkaa! :D

      Poista