sunnuntai 20. toukokuuta 2012

En mie keksi mittään otsikkoa

Hellou!!

Perjantaina kävin toisen ohjaajan kanssa yliopistoalueella. Täällä on siis useampi eri yliopisto samalla alueella ja esim. tiistaina bridal shower-kutsut oli Thorneloen yliopistolla, mutta perjantaina käytiin Laurentian Universityllä, joka on ihan Thorneloen lähistöllä. Aika hiljaista oli yliopistolla, koska täällä on alkanut jo loma-aika. Ihan mukavat tilat oli ja saattekin nyt pienimuotoisen kuvapläjäyksen yliopistolta + Sudburyn kiertoajelulta :)

Yksin olisin ollu ihan hukassa. Isoja rakennuksia rakennuksien perään, pitkiä käytäviä ja isoja tiloja oli vaikka kuinka paljon!


Ei mikään halpa tuo taulu, ohjaajan puheista sain käsityksen, että se on maksanu kevyet 20 000$. Se on taulu. Okei, se on iso taulu, mutta kakskytätonnia? Taidan ruveta taitelijaksi...
Tuo on siis kirkko ja sen on tarkoitus olla neljän tuulen-lakki.


Uusi asuntola on aika mielenkiintoisen näköinen. Se näyttää ihan kun se olisi vielä keskeneräinen, mutta valmis se on, lukuunottamatta ihan oikeaa reunaa. Jännä asuntola :D


Yliopiston lisäksi käytiin katselemassa sellaisia paikkoja, joissa en ollu vielä käynyt. Hienoja ja isoja taloja löyty taas kerran, mutta ne alkaa jotenkin jo kyllästyttämään. Näitä tiilitaloja ihan vieri vieressä ja ne melkein täysin toistensa kopioita. Okei, onhan ne hienoja, mutta ite ainakin haluaisin, että tulevaisuudessa oma talo ei oo ihan viereisen ja siitä seuraavan ja siitä seuraavan kopio. Öym. Yritin kuvata sitä, miten kivalla paikalla tuo talo on ja miten hienot maisemat sieltä on, mutta nyt näyttää kun oisin kuvannu kasaa kivia. Hienoa kamerankäyttöä!


Kaikenlisäks noissa ei oikein oo mitään pihaa eli ei hirveesti mitään omaa yksyityisyyttä sen suhteen. Ne on myös yleensä hirmu lähellä naapurin taloa! Lain mukaan se on jotain 2- 2,5 m mikä pitää olla talojen välissä. Usein siinä onkin sitten vaan se minimimatka talojen välillä, mikä on jotenkin ahdistava ajatus ainakin miun mielestä. Haloo, ootteko ikinä kuullu käsitettä yksityisyys??


Luulin jo, että olisin tottunut koulubusseihin, mutta ei. Tuossa bussissa tuli pysähtyessä tielle päin pieni stop-kyltti jossa vilkku punainen valo, eikä takanatuleva auto saanut mennä ohi. Hihittelin sitten tällekin varmaan 5 minuuttia... :D

Joku sanoi tällä viikolla, että Sudbury on suurinpiirtein Pariisin korkeudella. Hahah, mie vaan naureskelin enkä uskonu. Menin Google Mapsiin ja ohops, Sudbury on oikeasti vielä himpun verran Pariisin alapuolella. Ihan käsittämätön ajatus! Jotenkin ajattelen edelleen Kanadan jonnekin pohjoisnavan tienoille peräkorpeen..  Mutta ei auta kuin uskoa! Ilmanko aurinko onkin siis pikkusen polttavampi täällä kuin Suomessa, nyt selvis sekin miksi melkein poltin ihoni silloin yksi päivä... :D

Arvaako joku muuten mitä nää on?:
Tuon leveyspiiri-jutun lisäksi olin ihan monttu auki kun kuulin, että täällä on kolibreja kesäisin. Siis mitääää, kolibreja Kanadassa? Aunella ja Fredillä on kolibrien ruokintalaitteita, eli siis tuollaisia sokeriliemiautomaatteja. Ne on niin suloisia, kattokaa miten pieni tuo reikä kolibrin nokkaa varten on!! Vihdoin yksi ilta näin muutaman, mutta kuvamateriaali jäi tähän yhteen otokseen.  


Jjep, se pikkuläiskä taimmaisen automaatin vasemmalla reunalla on ilmielävä kolibri!! Enpä oo noitakaan ennen nähnyt :) Ne on ihan mielettömän pieniä ja ne siivet menee käsittämättömän nopeaa vauhtia. Kun menin ottamaan kuvia noista ruokintalaitteista, kuulu jotain pörinää ja aattelin että se on taas joku jättiherhiläinen kun ne näkyy tuntuu tykkäävän miusta. Mutta se oli sittenkin pikkuruinen kolibri, joka pysy ihan paikoillaan ilmassa ja siivet piti pörinää. Ne on aika säikkyjä, joten pitää mennä stalkkaamaan niitä taas joku ilta!

Majatalolle palatessa oli taas pikkuylläri pihalla. Kanadanhanhet oli Majatalon pihalla syömässä ruohoa: Lauantaiaamu alkoi jääkiekolla, koska Suomi-Venäjä -peli oli alkanut suunnilleen klo 7 aamulla. Aattelin herättyä, että vilkaisen vähän peliä, mutta niinhän siinä kävi, että piti kantaa aamupala olohuoneeseen ja syödä se sitten siinä. Ei sillä, ei siinä oikein katsomista ollu kun huonostihan siinä kävi..

Mutta nyt lauantai-illan viettoon, onneksi on vielä kaksi päivää vapaata, jesh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti