maanantai 21. toukokuuta 2012

"Today I don't feel like doing anything!"

Heippa!

Ihanan laiska päivä. Kerrankin oli kokonainen vapaapäivä, jolle ei ollut mitään suunnittelmia! En ees muista millon viimeksi tämmönen ihme ois päässy tapahtumaan. Eilen oli illalla grillijuhlat, joten tuli aika tarpeeseen tämä päivä :D

Jostain syystä olo oli hieman nuupahtanut, joten ihan suosiolla kampeuduin vaan viltin, vesipullon ja kirjan kanssa pihalle makaamaan. Teki mieli vähän herkkuja, joten kaivoin pakastimesta tätä ihanuutta:


Frozen yogurttia eli sellasta jäädytettyä jugurttia, joka on miun mielestä parempaa kuin jäätelö. Se on ihanan pehmosta ja mausteena Madagasgarin vaniljaa, nammm! Hiljalleen alkaa olla entistä enemmän ikävä läheisiä. Oon ollu nyt reissussa suunnilleen 8,5 viikkoa ja vielä on 6 viikkoa jäljellä, josta harjoittelua 5 viikkoa. Täällä on mukavaa, mutta ihan suoraan sanottuna en välttämättä lähtis enää yksin samanlaiselle reissulle. Tykkään olla yksin ja yksinasuminen oli ihanaa nuorempana, mutta nyt kun on tottunut asumaan miehekkeen ja parin karvakorvan kanssa useamman vuoden, niin ei tää yksinasuminen oo niin kivaa. Jos lähtee ulkomaille asumaan, niin silloin on ehkä ihan okei lähteä yksin, koska silloin tutustuu pakostakin uusiin ihmisiin. Tälleen lyhyeksi ajaksi tullessa yksin tuntuu hölmöltä lähteä nököttämään jonnekin, koska ei oikein tiiä mitä tekisi ja minne menisi. Ehkä oon vaan niin saamaton, että en saa mitään aikaiseksi yksin :D Onneksi monet ihmiset näyttää paikkoja ja on paljon hauskempaa mennä ihan mihin tahansa jonkun toisen kanssa. Ei oo enää pitkä aika kotiinpaluuseen, joten otan vielä kaiken irti tästä, vaikka toivon että mukana ois joku jakamassa kokemuksia. Matka on opettanut siis jo tähän mennessä arvostamaan kaikkia rakkaita siellä koto-Suomessa :)

Eli lyhyesti sanottuna: miulla on parhaat läheiset ihmiset koko maailmassa!

Ps. taisin just saada sitä seuraa; alakertaan on muuttamassa joku mummeli. Bileet pystyyn? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti