maanantai 7. toukokuuta 2012

Bulk Barn & Smith's

Harjottelu on mennyt taas kerran yllättävän nopeasti! Jotenkin siinä käy aina niin, että harjoittelun alussa tuntuu, että se kestää ikuisuuden, mutta yhtäkkiä viikot on menny ihan ohi ja juuri kun on oppinut "talon tavoille" niin harjottelu loppuukin! 

Olen viihtynyt harjoittelussa hyvin ja nyt tuntuu, että kaikki alkaa olla hallussa. Kerrankin on siis vielä aikaa jäljellä niin, että ehtii tulla jo kunnollisia rutiineja, joilla hoitaa asiat. Vaikka harjottelupaikalle on kiva mennä ja saan itse valita aika vapaasti aloitanko päivän klo 8, 9 vai 10 (kunhan tunnit tulevat täyteen, tosin tällä hetkellä on jo 17 tuntia ylitunteja), niin joinain aamuina tuntuu silti tältä..


Mutta silti on näytettävä edes vähän skarpilta ja vedettävä "harkkamaski" naamalle!



Useimmiten väsymys häviää kuitenkin aika pikaseen kun pääsee puuhailemaan kaikkea mukavaa :)

Mutta se harkkajutuista! Käytiin muutama viikko sitten Bulk Barn - nimisessä kaupassa New Sudburyssa. Kaupan ideana on se, että kaikki pussitetaan itse. Kauppa on siis hauskannäköinen, koska kaikki on purkeissa, tynnyreissä tai kipoissa ja itse saa valita just sen verran kaikkia aineksia kuin haluaa. Myynnissä on vaikka mitä: jauhoja, makaroneja, riisiä, kuivattuja hedelmiä, maapähkinävoita, karkkeja, mausteita, kaurahiutaleita ja vaikka mitä! En mitenkään edes muista kaikkea, mutta kuvista saa ehkä jotain osviittaa :) (kuvat ei sitten ole miun ottamia kun tää tollo jätti kameran Majatalolle tuona päivänä)







Päästiin myös käymään Smith's - nimisessä kaupassa. Se on jo ulkoapäin erinäköinen kuin muut kaupat, koska ainakin isommat ruokakaupat täällä on vaan tosi isoja, kolkkoja halleja. Smith's oli myös erilainen sisältä, se oli niin kodikas ja mahtavan näköinen! Siellä myydään paljon esim. hedelmiä ja vihanneksia ja kaikki on tosi tuoretta :)


En oo koskaan aiemmin nähny maissia noin!


Kiillottaakohan ne jokaisen omenan ennen kun laittavat ne myyntiin..?



Tunnelma kaupassa oli vaan ihan mielettömän kodikas ja rauhallinen. Ihana kauppa!






Jotain tuoretuotteita tarttu mukaan, vaikka mieli ois tehny ostaa koko kauppa tyhjäksi :)

TURISTIVAROITUS
Viikonloppu on mennyt ihan leppoisasti, vaikka olenkin yksin nyt Majatalossa. Aamut menee Skypessä ja tänäkin aamuna oli n. 4 tunnin Skype-maratoni. Tuossa ajassa ehtii hyvin vaipua horrokseen, josta on hankala saada itteensä liikeelle :D Mutta ei haittaa, viikolla ei oikein pysty aikaeron takia juttelemaan poikaystävän, perheen ja ystävien kanssa, niin viikonloppuisin aamut meneekin yhteydenpidossa Suomeen :) Kävin kuitenkin lauantaina pyörällä keskustassa (kuvia tulee myöhemmin!) ja tänään otin aurinkoa ja nautin lämmöstä. Täällä on tänään siis ollut n. 20 astetta lämmintä ja (en ymmärrä miten tää on mahdollista) ei ollut kovaa tuulta! Ah, ihanaa :) Tervetuloa kesä!! (ja huomenna sataa miun tuurilla räntää...)

Ps. miusta tullee köyhä. Syön varmaan koko syksyn nuudeleita, jeee! Mutta sellaset suunnitelmat tiedossa kesälle ja syksylle, että en jaksa hirveästi murehtia rahanmenoa! :D Täällä on oikeasti tajunnut sen, että nyt pitää elää täysillä ja nauttia ihanien ihmisten seurasta ja nähdä & kokea niin paljon kun vaan on mahdollista!  

2 kommenttia:

  1. Ton Bulk Barnin ideahan on huippu :D osta sen verran kuin haluat :) joo, ja syksyä odottellessa, sähän oot niinku meidän mukana jo lähdössä, eikö vaan? ;) Halipusu. <3

    VastaaPoista
  2. No niinpä! Tosin huono juttu on se, että kassalla huomaatkin että siulla on 20 pussia ja purnukkaa kaikkea kun tekee mieli maistaa kaikkea erilaista.. :D
    Hahah, mie luulen että miulla ei oo paljoo vaihtoehtoja ;) Eikä sitä mitenkään voi jäädä kotiin jos te ootte menossa!!
    *pusmus* <3

    VastaaPoista