torstai 3. toukokuuta 2012

Burger King

Saatte nyt tyytyä aiemmin kirjottelemiin teksteihin, joita en oo ehtiny julkaisemaan. Toivottavasti oma kone saadaan kuntoon ensi viikolla! :)

Taas yksi sellainen juttu, jota ei voi vaan ohittaa täällä. Burger King. En ees muista, millon viimeksi oisin tilannu hampurilaisaterian ja kun jotenkin yhdistän pienessä mielessäni Burger Kingin pihvit ja rotan kynnet tms. niin ei kovin tehnyt mieli tilailla mitään lihapitoista. Käytiin siis nappaamassa New Sudburyyn mennessä Burger Kingistä ensin pirtelöt ja poistullessa ranskalaiset :D (ja ehkä aiheutettiin hieman hämmennystä, koska oltiin ehkä hieman äänekkäitä. Oho.)

Saatiin siis lainaan kolmas polkupyörä! Jee! Saatiin myös pyöränpumppu. Pääsee liikkumaan niin paljon nopeammin kun ei tarvii kyydittää yhtä tarakalla ja ehkä se on vähän turvallisempaakin :D Kolmas pyörä on pienin meidän pyöristä ja arvatkaas kuka on sen kuski?? Ylllätyys! Kivasti sen satulaa ei saa nostettua ilman työkaluja ylemmäs ja satulahan on siis tällä hetkellä niin matalalla kuin se menee. Tosi helppo polkea kun tuntuu, että polvi osuu leukaan koko ajan. Näytän ihan urpolta kun ajan sillä. Okei, siihen on totuttu, eli ei haittaa! Tässä kuvassa on muuten viimeiset todistusaineistot siitä, että meillä oli se pumppu mukana. Joku nimittäin oli ilmeisesti kovastikin pyöränpumpun tarpeessa, koska se pöllittiin sillä aikaa kun oltiin ostoksilla New Sudbury Shopping Centressä. Hupsista.


Burger King on sisältä niin amerikkalaisen näköinen, että ei tosikaan.


Hirveästi mitään ihmeellistä kuvattavaa ei ole ollut, joten hyppäsin sitten kukkapenkkiin tässä eräs päivä.
Suomesta n. 3 viikkoa sitten tulleet harjottelijat lähtevät Suomeen jo viikon päästä ja pois Sudburysta jo tiistaina. Kolme viikkoa on mennyt tosi nopeasti kun on ollut seuraa, mutta vielä olisi 8 harjoitteluviikkoa jäljellä, eikä sille ajalle tule muita opiskelijoita. Ääk. Ensi viikolla luvassa siis mökkihöperöisiä kirjoituksia..


// muahahhaaa, tästä ne mökkihöperöt kirjoitukset alkaa taas, koska olen taas yksin Majatalossa!!

Ps. ensi viikolla on menny puolet harjoittelusta! Mitä ihmettä? Tavallaan tuntuu, että oon ollu täällä jo ikuisuuden, mutta tavallaan että vastahan mie eilen tulin. Todellisuudessa tulin Kanadaan aika tarkalleen 6 viikkoa sitten, vielä 7 viikkoa harjoittelua ja sitten 11 päivää lomailua ja sitten kutsuukin taas koto-Suomi! Ootan niin paljon ihmisten näkemistä, kissojen rupsuttamista, ruisleipää, normaalia juustoa (joko ootte kyllästyny miun ruokaikävään?), kesämökkiä ja saunomista. Mutta nyt nautin vielä matkasta, joten adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti