tiistai 8. toukokuuta 2012

Foxy

Tänään harjottelusta tullessani Majatalon pihalla odotteli yllätysvieras!

 

Pikkusen nuhjusen näköinen pikkukettu nökötti ihan ulko-oven vieressä olevalla kalliolla. Oon nähny joskus pienenä ketun ihan vilaukselta, mutta en koskaan noin läheltä ja noin pitkää aikaa :)


Miulle on kerrottu, että täällä liikkuu tähän aikaan karhuja, mutta eniten ne on liikkeellä yöaikaan. Eräs asukas oli Majatalossa oleskelunsa aikana katsonut ulos aamulla ja pihalla oli ollut karhu. Apua. Mieluummin otan tuon ketun naapuriks. Ois jännä nähdä karhu, mutta ei aamulla kun pitäis mennä harjotteluun (en kyllä tiiä kumpi säikähtäisi kumpaa..)Hirmu lähelle en menny, koska kettu oli pikkusen säikky ja halusin kuvailla sitä. Otin varmaan sata samanlaista kuvaa kun toinen halus poseerata :D


*virnvirn*
 Aika samanlaisilla fiiliksillä oltiin molemmat, tais olla rankka maanantai myös kettusella.


Sano "AAAAAAAAAAAAAAAA"Eihän ketut ja kissat nyt ihan samaan sarjaan uppoa, mutta silti tuli taas entistä ikävämpi näitä kahta mörökölliä..

  
Miulla on ihan sellainen olo, että kun palaan takasin kotiin, niin Veeti mököttää miulle jossain nurkassa tassut puuskassa ja mulkoilee pahasti ainakin kolme viikkoa. Vili ei varmaan taas ees tunnista minuu, enkä mie sitä kun se on varmasti kasvanu ihan valtavasti. Se vaan innostuu kun on lisää leikkikavereita. 

Vilihän ei siis oikeastaan osaa naukua. Silloin tällöin se päästää jonkun naukahduksen, mutta useimmiten se vaan purisee tai päästelee muuten vaan jotain kummallisia ääniä. Veli sanoo sitä papukaijaks :) Täällä on joku lintu, joka kuulostaa ihan Vililtä! Aina kun se tirppa käy laulamaan niin mie käyn vaistomaisesti etsimään, että missä Vili on ja mitähän mielikuvitusöttiäisiä se nyt jahtaa (joo sillä on varmaan skitsofrenia tai jotain. Tuo nurkka, jossa se kököttää tuossa kuvassa, on sen lempipaikka ja se voi istua tuijottamassa sitä nurkkaa vaikka kaksi tuntia ja välillä se metsästää siellä jotain öttiäisiä, joita ei oikeasti ole olemassakaan. Terve kissa, terveet omistajat)

Lopuksi vielä kesänmerkkejä!  


Edit // taisin saada ketusta tosiaan naapurin, se on vieläkin tuossa kalliolla. Näköjään löyty mukava nukkumapaikka :)

2 kommenttia:

 1. Hei! ilmottelen vaan itestäni, ja blogista jonka vihdoin tein.. :D
  oon kyllä lukenu sun jokaisen postauksen, en vaan saa aikaiseksi kommentoida ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, oot jo tullut Kanadaan! Apua, aika lentää niin nopeasti.
   Mutta kiitos kun ilmoitit, sait heti yhden lukijan ;)

   Poista