torstai 24. toukokuuta 2012

Herkkuja!

Tänään oli ruokabussipäivä ja kaupassa tajusin, että harjoittelua on jäljellä enää 4,5 viikkoa. Ihan sen takia piti siis ostaa (niin ei miun mieli tehny mitään hyvää, pakon edessä ei auttanut kun ostaa!) vielä tuotteita, joita ei saa Suomesta. Mukaan tarttu siis muutamia herkkuja..



En yleensä juo limpparia ja jossain vaiheessa meni vuosi, etten juonut sitä ollenkaan. Tykkään kyllä, mutta ei vaan tule yleensä ostettua. Nyt on kuitenkin ollut niin lämmintä, että välillä on niin kiva ottaa jääkaapista oikein kylmä virvotusjuoma ja mennä pönöttämään pihalle. Kaikenlisäks tuolla limpparipäksillä oli hintaa 3,34$. Siis ei mitään järkeä taas näissä tarjouksissa täällä! Normihinta jotain 6-7$, tarjouksessa 3kpl/10$ tai yksittäin 3,34$. Siinä on siis 12 tölkkiä, ei oo kovin kallista kun paketille tulee hintaa noin 2,5€. Joku oli päättäny täydentää limpparivarastojaan ihan urakalla, koska se osti ainakin 24 pakettia ja yritti mahduttaa niitä auton takakonttiin :D


Näin hyllynreunalla tän, enkä voinu vastustaa!! Taas yksi juttu, jonka oon nähty aiemmin vaan telkkarissa :D






"As much fun to make as it is to eat - yhtä hauskaa tehdessä kuin syödessä". Joo niin varmasti. Saa nähdä saanko taas palomiehet vierailulle kun Tiinan sanoin "Jenna the Chef" yrittää valmistaa nuo popkornit herkkuhetken yllättäessä...

Aune oli muistanu minuu eilen näillä herkuilla:





Mmm, keltaset mangot, ah ♥ Okei, ne ei ehkä näytä mitenkään erikoisilta, mutta maku on jostain toisesta sfääristä. En tiiä onko noita mangoja Suomessa myynnissä; jos ei oo niin pitäis olla!! Ne on niin paljon parempia kuin perus vihreä-punaset mangot. Nuo keltaiset on makeampia ja paaaaaljon pehmeämpiä ja ihan sanoinkuvaamattoman herkullisia! Luulin jo viime viikonloppuna, että en saa syödä niitä enää, koska kasvukausi on kuulemma jo loppunut, mutta ihana Aune oli löytänyt niitä Smith'sistä ja tuonut miulle muutaman, nams :)

Ja hohoo, sain itseni liikeelle harjottelupäivän jälkeen! Kävin pyörällä parissa kaupassa tässä lähellä. Oli taas ihana ilma, mutta taas kerran kirosin huonoa kameraa. Tuosta näki tosi kauas ja maisemat on hiiiienot, mutta eihän se kuvassa näytä niin hienolta, ei sitten millään!


Toys R Us. Varmaan aika moni tunnistaa nimen ja teki mieli mennä kattomaan, mitä kaikkea sieltä löytyy. Liike oli yllättävän iso ja oli kyllä jokaisen lapsen unelmakauppa. En oo ikinä nähny niin paljoa leluja, enkä voi ees kuvitella millanen tuo kauppa on jossain isommassa kaupungissa. En tiiä oisko siellä saanu ottaa kuvia, mutta piilouduin hyllyn taakse ja nappasin salakuvan! 


 Eikö oo hieno?? Jos ei oteta huomioon, että se on ihan törkeän kallis ja eihän sillä oikeasti mitään tee, niin eikö joka tytöllä pitäis olla vaaleanpunainen citymaasturi?? No ehkä ei, mutta ohhan se nyt söpö!

3 kommenttia:

  1. Muista tuoda meillekin jotakin ;)) tuollainen vaaleanpunainen citymaasturi olis kiva, eihän se nyt paljoa tee enää ylimääräistä paluulennolle... ^^ ps.mielessäni niiiin kuvittelin sut tekemään noi popparit...palomiesten turvin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no käykö jos tuon siulle palomiehen tuliaiseks? :D

      Poista